FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Galaksi Yeniden Doğuyor

Geliştirilmiş Nightography kamera
Devrim niteliğinde 4nm işlemci

TASARIM
Daha fazla yenilik, daha dikkatli
RENK
Toprak tonlarına kadar
Biraz daha özel bir şeye girin. Doğadan ilham alan yepyeni renkler, cilalı metal bir çerçeve üzerinde sergileniyor.
MALZEME
Özenle tasarlandı
Dünyada görmek istediğiniz değişimi kutusundan çıkarın. Geri dönüştürülmüş cam ve PET filmden üretilen her telefon, geri dönüştürülmüş kağıttan ve kağıt bazlı koruyucu filmden yapılmış bir kutuya yerleştirilmiştir. 2
*ABD pazarı için satılan, dağıtılan ve/veya üretilen Galaxy S23 serisi cihazlar, UL110 Cep Telefonları için Sürdürülebilirlik Standardı uyarınca UL ECOLOGO Sertifikası almıştır.
*Carbon Trust, Galaxy S23 Serisi cihazların üretimi, dağıtımı, kullanımı ve nihai olarak atılması dahil olmak üzere beşikten mezara kadar karbon ayak izini ölçmüş ve onaylamıştır. Bu, uluslararası kabul görmüş bir standart olan PAS2050'e göre onaylanmıştır.
KAMERA
Atışınızı yapın
Gündüzü yakalayın ve geceyi yakalayın. Her saat net fotoğraflar için yüksek çözünürlüklü bir sensör ve akıllı, ışık emici piksellerle donatılmış Profesyonel Sınıf Kamera ile yola çıkın.

Arka kamera

10MP 3x Optik Zoom Telefoto Kamera
50MP Geniş Açılı Kamera
12 MPUltra Geniş Kamera

Ön kamera

12MP Selfie Kamerası

NIGHTOGRAPHY KAMERASI
Geceniz için daha fazla ışık
Herkesin isteyeceği destansı gece çekimleriyle dolu bir Galeriye hazır olun. Nightography'nin gelişmiş yapay zekası ayrıntıları net tutar, böylece düşük ışıkta çekilen fotoğraflar ve videolar gün batımından şafağa kadar parlak ve renkli olur.
GECE SELFIE'Sİ
Ön Kameranın Dual Pixel teknolojisi, düşük ışıkta bile daha hızlı ve daha doğru odaklanır. Nesne tabanlı yapay zeka, gerçek hayatta rakip olan özçekimler için özgün renkler sunar.
GECE SELFIE VIDEOSU
Karanlığa hakim olan sadece fotoğraflar değil, aynı zamanda son derece net gece videoları da elde ediyorsunuz. Artık Ön Kamera bile güneş battıktan sonra sizin ve arkadaşlarınızın kliplerini net bir şekilde yakalama becerisine sahip.
YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK
Tüm ayrıntıları alın
50MP Geniş Açılı Kamera çalışıyor
Güçlü bir çip ile el ele, her birinden bitleri tek bir yüksek çözünürlüklü fotoğrafta çıkarmak için kareleri hızla birleştirin. Detail Enhancer teknolojisini eklediğinizde o kadar keskin bir kaliteye sahip olursunuz ki, daha fazlası için yakınlaştırmaya devam edersiniz.
UZMAN RAW
Artık kayan bir yıldızsın
Destansı fotoğraflar söz konusu olduğunda, sınır gökyüzüdür. Expert RAW'ı açarak yüksek çözünürlüklü RAW formatında çekim yaparak parlak ve ayrıntılı çekimler yapın.3 Ardından, takımyıldızları ve gezegenleri nefes kesici netlikte yakalamak için fotoğraf makinesi ışığı çekerken yıldızlara bakın.
FOTOĞRAF YENİDEN DÜZENLEME
Teklemeleri başyapıtlara dönüştürün
Karanlık, bulanık görüntüleri geliştirmek ve hatta çocukluk fotoğraflarını veya çevrimiçi olarak aldığınız resimleri yükseltmek için Galeri'ye gidin. Hatta bulanık GIF'leri yenileyebilir, gürültüyü azaltabilir ve döngülerinizin taze görünmesini sağlamak için netliği artırabilirsiniz.
PERFORMANS
Sizin için daha fazla güç
Durmak bir seçenek olmadığında, bu devrim niteliğindeki çip, telefonunuzu daha iyi oyun ve video akışı sağlamak için güçlendirir ve sizi en destansı günlere taşıyacak uzun pil ömrüne sahiptir.
Güçlü Snapdragon İşlemci
Galaxy için Snapdragon® 8 Gen 2 Mobil Platform
*Snapdragon, Qualcomm Technologies, Inc. ve/veya yan kuruluşlarının bir ürünüdür.
*Snapdragon, Qualcomm Incorporated'ın ticari markası veya tescilli ticari markasıdır.
PİL
Daha da uzun oyun deneyimi yaşayın
Buna bir gece mi diyorsun? Hayır. Uzun ömürlü ve hızlı şarj olan pil ile en sevdiğiniz programları art arda izleyin.
GÖSTERMEK
Parlama gitsin
Her ışıkta optimum renk ve parlaklık sağlayan uyarlanabilir dış mekan görünürlüğü ile her yerde oyun oynayın veya yayın yapın.4 Uyarlanabilir 120 Hz, kaydırmayı yumuşatırken Göz Konforu Kalkanı karanlıkta izlerken bile gözlerinizin yorulmasını önler.
AKILLI ANAHTAR
Verilerinizi saklamayı kolaylaştırdık
Sadece basit bir Wi-Fi aktarımı veya Samsung Hesabınıza hızlı giriş yaparak hazırsınız. Daha da az adımda uygulamalarınızı, fotoğraflarınızı, mesajlarınızı ve daha fazlasını herhangi bir işletim sisteminden yeni telefonunuza taşıyın. 5
TİCARET
Anında indirim için işlem yapın
Sahip olduğunuz telefonu istediğiniz Galaxy ile değiştirin. Yeni bir Galaxy S23'te ne kadar tasarruf edebileceğinizi görün.
PC SÜREKLILIĞI
Çoklu kontrol, çoklu görevleri kolaylaştırır
Fikirler akmaya başladığında, 2'ye 1 deneyim için telefonunuzu ve bilgisayarınızı bir araya getirin. Farenizi, klavyenizi veya dokunmatik yüzeyinizi değiştirmeden, şimdiye kadarki en verimli ekran süreniz için her iki aygıtta da sürükleyip bırakabilir, kopyalayıp yapıştırabilir ve yazabilirsiniz.6, 7, 8, 9
TEK KULLANICI ARAYÜZÜ
Senin Galaksin, istediğin gibi
Telefonunuzu sadece size özel olarak ayarlamak artık her zamankinden daha kolay. One UI, kilit ekranları ve temalardan widget'lara ve bildirimlere kadar neredeyse her ayrıntıyı seçmenize olanak tanıyarak özelleştirmeyi en üst düzeye çıkarır.
SAMSUNG CÜZDAN
Samsung Pay daha da iyi hale geldi. Samsung Wallet ile tanışın
Samsung Pay bir sonraki seviyeye geçti: Samsung Wallet ile tanışın. Hızlı açılan ve güvenli, kişisel verilerinizi korurken anahtarlar, kimlikler ve biletler gibi temel öğelerinizi tutar. Yeni dijital hayatınıza hoş geldiniz.
SAMSUNG SAĞLIK
Sağlıklı yaşam istediğiniz gibi yapıldı
Galaxy Watch5 ve telefonunuzla kişisel sağlık hedeflerinize doğru yolculuğunuza başlayın. 10 Parça



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.