FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Bu lüks Elektrikli Robot ile kolay ve basit birden fazla sebze yemeği oluşturabilir ve onları daha çekici hale getirebilirsiniz. Bu şekilde, sebzelerin faydalarından yararlanan çocukları bile elde edersiniz.
Zahmetsizce, kullanmak istediğiniz kesme türü için bıçağı seçmeniz yeterlidir.

Sebze tüketme nedenleri:

Sebzeler, hastalıklarla savaşabilecek ve sağlığımızı birçok yönden iyileştirebilecek elementler içerir.
Daha fazla sebze yemek için bazı nedenler:
Potasyum vs sodyum: Birçok sebze potasyum bakımından zengindir ve sodyum yüksek gıdalara özgü sıvı tutulumunu ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Bu nedenle, sebze yemek, sıvı tutulmasından kaynaklanan hipertansiyonu ve karın ve bacakların şişmesini önleriz.
Yağ ve Kalori: Sebzeler düşük kalorili, yağsız yiyeceklerdir, bu nedenle kiloyu korumaya ve obezite ile savaşmaya yardımcı olurlar. Sonuç: daha az kolesterol ve trigliserit ve dolayısıyla daha az kardiyovasküler patoloji.

mineraller: Sebzeler, vücudumuzun düzgün çalışması için gerekli olan demir, çinko, fosfor, potasyum, kalsiyum, magnezyum veya bakır gibi mineraller bakımından zengindir.
Vitaminler, lif ve antioksidanlar: Sebzelerin vitamin içeriği vücudumuz üzerinde çok faydalı etkilere sahiptir. Örneğin, A ve C vitaminleri enfeksiyonlara karşı savunmamızı güçlü tutarken, B grubu vitaminleri sinir sistemimizi güçlendirir. Lif, bağırsak geçişini düzenlemeye yardımcı olur ve antioksidanlar yaşlanmayı büyük ölçüde yavaşlatır ve bazı tümörlerin gelişimini önler.

ÖZELLİK
• 4 adet pil ile çalışır.
• 4 tip bıçak:
İnce kesim.
Kalın kesim.
Julienne kesme.
Rende.
Ambalaj 30,1 x 10,8 x 11,9.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.