FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Şempanze Ağacı Aile Masa Oyunu Aile Eğlencesi

₺283,67 - 22% ₺364,84 /adet vergisiz fiyat

İndirimden 30 gün öncesine kadar minimum fiyat: ₺283,67


Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
50 adet
Ülke
Büyük Britanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Mavi
Nakliye süresi
3 günler
Son güncelleme
2 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

ZIPLAYAN MAYMUNLARINIZI MANCINIK - Bu Stratejik Şempanze Ağacı Oyunu her durum için mükemmeldir. Bir çocuk partisinde, bir aile oyunu gecesinde veya hatta hareket halindeyken, kamp yaparken veya tatilde olsun, bu seti harika kılmak. Bu Maymun Zıplama oyunu ile aileniz saatlerce eğlenecek! Bu masa oyunu sadece saatlerce sonsuz eğlence sunmakla kalmaz, aynı zamanda çocukların stratejik sosyal düşünme becerilerini öğrenmelerine ve ince motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Nihai Şempanze Ağacı kazananı kim taçlandırılacak?
HİÇBİR ZAMAN ESMEYEN KLASİK BİR OYUN - Çocuklar ve yetişkinler için harika eğlenceler sunan bu oyun, nesillerdir aileleri eğlendiriyor! Şempanzelerinizi ağaca fırlatan ilk oyuncu siz olacak mısınız? Her oyuncu sırayla şempanzelerini fırlatma rampasından ağaca çevirir, eğer yeterince şanslılarsa şempanzeler dallardan sallanır. Tüm şempanzeleri ağaca asılı olan ilk oyuncu kazanır. Çocuklarınızla, arkadaşlarınızla veya tüm ailenizle oynayın.
HERHANGİ BİR PARTİ VESİSATI İÇİN MÜKEMMEL - Bu Şempanze Ağacı Oyunu herhangi bir fırsat veya aile macerası için mükemmeldir. Noel, Doğum Günleri, Aile oyun gecesi veya hatta kamp olsun, bu oyun tüm ailenin birlikte eğlenmesini sağlamak zorundadır. Bu oyun, çocuklarda el-göz koordinasyonundan sabrına kadar tüm motor becerilerin erken gelişimini teşvik eder ve sadece bu değil, çocuklara sonsuz saatlerce eğlence sunar. Bu tüm zamanların en sevilen retro oyunu aynı zamanda her durum için ideal bir hediyedir.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ - 1x Maymun Ağacı Tabanı ve Farklı Renkli Maymunların Bir Çeşitliliğini İçerir (Mavi, Kırmızı ve Sarı). En az 2 oyuncu gereklidir. Paket Boyutları - H6cm x W27cm x D27cm. 3 yaş ve üzeri yaşlar için uygundur.
DESTANSI EĞLENCE! SERİLİK - Epic Fun ürünleri, parlak açıklayıcı tasarımlı ambalajlarından anında tanınabilir. Bu fantastik seri, klasik çocuk masa oyunlarından aile oyunlarına kadar her şeyi kapsar. Kaliteden ödün vermeden paranızın karşılığını inanılmaz bir şekilde veren bir dizi oyun sunmak



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.