FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Silver Protection 3mk Folded Edition Tam Ekran Antivirüs Filmi

₺303,24 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri

Durum
Arşiv ilan!
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Samsung
SKU:
49946
EAN:
5903108449755

Bir mesaj göndermek Çağrı

Silver Protection 3mk Folded Edition Tam Ekran Antivirüs Filmi - açıklama

3mk Tam Ekran Anti-Virüs Folyo Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G için Silver Protection 3mk Folded Edition 7H Tam Ekran Antivirüs Filmi Samsung Galaxy Z Flip 3 5G'nin ekranıyla mükemmel uyum sağlayan ünlü 3mk markasının Silver Protection serisi filmi, ekranımızın koruyucu özelliklerine ek olarak üzerinde biriken bakterileri de yok eden bir üründür. Antimikrobiyal kaplaması bilinen virüslerin, bakterilerin, mantarların ve küflerin %99,9'unu öldürür. Film her zaman çalışır, bu nedenle ekranımızı günlük kullanım sırasında üzerinde biriken bakterilerden korur.

Ürün Özellikleri: Marka
3 milyon
Silsile
Gümüş Koruma
Ürün Tipi
Anti-virüs koruyucu film
Uyumluluk
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Neden bu ürünü satın almalısınız? Kalınlık: sadece 0,17 mm Yüzey sertliği: 7H 3x ekranın gücünü artırır Vaka Dostu - dava ile uyumlu Çizilmelere karşı korur Çatlamaya karşı dayanıklı Self-Heal™ teknolojisi Set içeriği: 1 x Gümüş Koruma Filmi, Kabarcık Önleyici Kart™, Temizleme Seti

Ek bilgi: Silver Protection 3mk filmin büyük bir avantajı esnekliğidir, bu olanak sayesinde ekranın yuvarlak kısmını da korumanıza olanak tanır. Filmin ömrünü uzatmak için üretici, filmin her zaman çalışmasını sağlayan ve telefonun kullanılmasından kaynaklanan küçük hasarları veya çizikleri ortadan kaldırabilen kendi kendini iyileştiren bir kaplama kullanmaya karar verdi. Self-Heal™ sayesinde filmin pürüzsüz yüzeyinin keyfini daha da uzun süre çıkarabiliyoruz ve kurulum sırasında oluşan kabarcıklar 72 saat içinde kayboluyor. OKUMAK! * Filmin kurulumundan sonra, kurulumdan sonra hava kabarcığı veya iz kalma olasılığı vardır. Self-Heal™ teknolojisi sayesinde 72 saat içinde kaybolacaklar.

3MK, ağırlıklı olarak temperli cam, hibrit cam, kasa ve koruyucu filmler üreten Polonyalı bir markadır. Tüm 3mk® ürünleri, cihazlarımız için en iyi, en görünmez korumayı sağlamak üzere tasarlanmış azami özenle üretilmiştir. Marka, çeşitli çalışmalar, sertifikalar ve ödüllerle onaylanan kapsamlı deneyim ile karakterizedir.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • Nakit
  • E-ödeme
  • PayPal
  • VİSA
  • MasterCard

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.