FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
7 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

SİYAH Masaj Masası Güzellik Yatağı Kanepe Taşınabilir Hafif Deluxe 2 Bölüm Masaj Terapisi Tedavisi için Alüminyum Malzeme Reiki Salon Şifa (Ağırlık

₺5.825,01 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
4 adet
Ülke
İtalya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Dağıtım zamanı
3 günler

Bir mesaj göndermek Çağrı

SİYAH Masaj Masası Güzellik Yatağı Kanepe Taşınabilir Hafif Deluxe 2 Bölüm Masaj Terapisi Tedavisi için Alüminyum Malzeme Reiki Salon Şifa (Ağırlık - açıklama

Öğe hakkında
"En üst düzey rahatlama ve rahatlama için tasarlanmış bu taşınabilir ve hafif masaj masası ile üstün konfor ve desteği yaşayın"
Bu öğe hakkında
【Daha Geniş ve Daha Uzun】Bu profesyonel masaj masası, geleneksel modellerden 72.84in uzunluğunda (koltuk başlığı 83.9in) ve 27.6in genişliğinde (yan kolçaklar 35.4in ile), daha geniş ve daha uzundur. Yükseklik sadece bir düğmeye basılarak 23,6 inç'ten 31,9 inç'e ayarlanabilir.
【Kolay Kurulum & Taşınabilir & Hafif】Bu masaj yatağı zaten monte edilmiş olarak gelir, herhangi bir ek alet olmadan hızlı bir şekilde kurulabilir ve katlanabilir. Uygun depolama ve nakliye için ücretsiz taşıma çantası içerir. Ağırlık: 25lb (aksesuarlarla birlikte: 34lb)
【Kararlı ve Sağlam Temel】Geniş traverslere (her biri 1.85 inç), sağlam tel halatlara ve kaymaz pedlere sahip güçlendirilmiş alüminyum çerçeve, bu masaj yatağını ultra güçlü ve güvenilir hale getirir. Bu masaj masası 551lb çalışma ağırlığı kapasitesine, 2425lb statik ağırlığa sahiptir.
【Premium Malzemeler】En iyi alüminyum ayaklardan, suya ve yağa dayanıklı PU deriden yapılmış 2in yüksek yoğunluklu hafızalı köpük dolgu, size yüksek düzeyde konfor sağlar. Bu çok yönlü güzellik yatağı, Güzellik, Tatto, Reiki, Şifa, İsveç Thai masaj endüstrisinde yer alan herkes için tavsiye edilir.
【Ücretsiz Tam Aksesuar Seti】Çıkarılabilir ve yüksekliği ayarlanabilir bir kafalık, ön kolçak (yükseklik 4.33-6.69in arasında ayarlanabilir), 2 yan kol desteği, yüz beşiği, taşıma çantası ve yüz deliği tapası. Tüm aksesuarlar, kullanılmadığı zamanlarda masanın içinde düzgün bir şekilde saklanabilir.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • Nakit
  • E-ödeme

Gönderme yöntemleri

  • Şahsen teslimat
  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.