FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Özellik:

Skullcandy Uygulaması ile Kişisel Ses
Kırıcı Ayarlanabilir Duyusal Bas
40 Saat Pil + Hızlı Şarj Çağrısı
Parça ve Ses Kontrolü
Dahili Döşeme Bulma Teknolojisi
Düz katlanır ve katlanabilir

DAHA ÖNCE HIÇ BÖYLE BIR SES DUYMADINIZ.
Crusher Bass'ın patentli, kafatasını gümbür etkileyen gücünü deneyimlemeye hazır olun — şimdi Audiodo'daki™ ortaklarımız tarafından Personal Sound'un nihai ses özelleştirmesi ile birleştirildi. Müziğinizi ve filmlerinizi daha önce hiç böyle duymadınız. Çünkü daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.
KIRICI BAS: HIÇBIR ŞEY KIYASLANAMAZ.
Skullcandy Crusher, orijinal, tek ve tek sürükleyici duyusal bas deneyimidir. Daha yumuşak bas için kaydırıcıyı aşağı çevirin. Kemiklerinizi gerçekten sallamak için açın. Ayrıca Crusher Evo, orijinal Crusher'a göre ses kalitesi iyileştirmelerine sahiptir, böylece daha da geniş bir yelpazede daha derin, daha zengin bas deneyimi yaşarsınız.
UYGULAMA ILE IŞITME DUYUNUZA GÖRE AYARLAYIN.
Kimsenin işitmesi aynı değildir. Bu nedenle Crusher Evo, Personal Sound özelliğine sahiptir. Skullcandy Uygulamasında hızlı, gerçek zamanlı bir test yaparak, ses seviyelerini yalnızca sizin için optimize etmek üzere kulaklığınızda depolanan bir Kişisel Ses Profili oluşturacaksınız.
SİZİN İÇİN OPTİMİZE EDİLMİŞ SES.
Skullcandy Uygulamasındaki Audiodo™ teknolojisi, sol ve sağ kulağınızdaki işitme duyusunu analiz eder, ardından sesi otomatik olarak özel işitme duyunuz için en uygun seviyelere ayarlar.
MERAK ETME. SENDE FAYANS VAR.
Crusher Evo, yerleşik Fayans™ bulma teknolojisine sahiptir. Kulaklığınızı kaybederseniz, Tile Uygulamasından kolayca "çaldırabilirsiniz". Yani kayıp gibi görünen şey, şimdi hızla bulundu.
40 SAATLIK BÜYÜK PIL ÖMRÜ.
Her arkanızı döndüğünüzde kulaklığınızı takacak zamanınız yok. Bu nedenle Crusher Evo, tam 40 saatlik pil ömrü ile tasarlanmıştır. Ayrıca, şarjınız azaldığında, Hızlı Şarj özelliği size yalnızca 10 dakikalık hızlı bir şarjla ekstra 4 saatlik dinleme süresi sağlar.
Özellikler:

Kulaklık Tipi: Bluetooth® Kulak Üstü
Bağlantı Türü: Bluetooth® 5.0
Empedans: 32 Ohm ±%15
Sürücü Çapı: 40mm
THD:



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.