FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Araba kullanırken gözlerinizde parlayan güneşten ve diğer araçların ışığından sık sık rahatsız oluyor musunuz? Gündüzleri, tente sadece işleri daha da kötüleştirir ve güneş gözlüklerinizle geceleri göremiyor musunuz? O zaman bu özel kaplamalı gözlükleri almanın zamanı geldi! 
Artık karanlıktan sonra ışıklar yandığı için gözünüzü kısmanıza gerek yok... Gece gözlüklerinin özel sarı lensi sizi parlak ışıklardan korur, böylece artık güvenli sürüşü tehlikeye atmazlar, böylece örneğin ailenizle güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz. 
Sürücüler için özel gözlükler, zayıf görünürlükte tamamen yeni bir görme kalitesi anlamına gelir. Bu tür lensleri takanlar, düşük ışıkta çok daha net ve keskin görürler, ayrıca kontrastları ve renkleri daha yoğun algılarlar, güneş gözlükleri kadar iyi çalıştıkları sürece yağmur, kar, sis, alacakaranlık, alacakaranlıkta çok faydalı olabilirler!

Hassas gözleri olan kişiler için% 100 UV korumalı hafif, dayanıklı güneş gözlükleri de önerilir. Parlamayı azaltır ve lensleri optik kalitededir. Sis, yağmur, gece, alacakaranlık ve kötü hava koşullarında sürüş için, şık ve şık giyim! Özellikle sürücüler ve bisikletliler için her koşulda güvenli görüş! Spor, tatil için idealdir, ancak kışın dağlarda da mükemmeldir! Evrensel boyut, UNISEX - hem kadınlar hem de erkekler için.

Özel bir renk tonu yardımıyla, parlaklığı soldurur ve güçlendirir,
yol koşullarını keskinleştirir. 
Gözlükler sis, yağmur, kötü yol koşullarında gece sürüşünde kullanılabilir.
Sadece sürüş için değil, aynı zamanda spor için de kullanılabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.