FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

SmartCom Smart kablosuz kapı zili, iç mekan alıcısı beyaz renkli

₺355,74 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
72 adet
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Dahili HD kamera ile
Mobil kontrol edilebilir
Hareket sensörlü 

Evde olmasanız bile, kapınızın dışındaki durumu görebilir ve birisi kapı ziline bastığında cevap verebilirsiniz. Akıllı bir kablosuz kapı zili kamerası evinizi daha güvenli hale getirebilir.

En son teknoloji ve kullanışlı özelliklerle dolu X3Pro akıllı kapı zilini keşfedin. İki yönlü sesli ve sesli mesajlaşmayı destekleyen bu akıllı kapı zili, evinizin güvenliğini artırmak ve kapınıza gelen ziyaretçileri kolayca yönetmek için bir çözüm sunuyor. Aşağıda ürünün özellikleri verilmiştir:

İki yönlü sesli ve sesli mesajlar: Bu görüntülü kapı zili, girişteki en ufak bir hareketi bile algılayan pasif bir kızılötesi sensörle donatılmıştır. Bir ziyaretçi kapı ziline bastığında veya ziyaretçiler ön kapınızın önündeyken, cep telefonunuza anında bir bildirim gönderilir.

Video, gerçek zamanlı, net, iki yönlü ses sağlar, böylece telefon uygulamanız aracılığıyla ziyaretçileri anında görebilir, duyabilir ve onlarla konuşabilirsiniz. Onlara cevap verebilir ve iOS ve Android cihazlarla uyumlu video görüşmesi arayüzüne girebilirsiniz.
Daha uzun bekleme süresi: Dahili bir pille çalışan ve düşük güç tüketen bir tasarıma sahip olan bu ürün, pil ömrünü önemli ölçüde uzatır. 
2,4 GHz Wi-Fi uyumluluğu: Görüntülü kapı zili, 2,4 GHz Wi-Fi ağına bağlanır ve 20 metreye kadar menzil sağlar.
Sadece ev Wi-Fi ağınıza bağlayın ve telefonunuza canlı video gönderin. Böylece ziyaretçiyi görebilir ve onunla yatağın rahatlığından, işten ve hatta tatilde konuşabilirsiniz. Videoyu en fazla 4 cihazda izleyebilir ve paylaşabilirsiniz, ancak doğrudan interkom işlevi yalnızca bir kullanıcı tarafından kullanılabilir.
Gece görüşü: Görüntülü kapı zili kamerası kristal netliğinde görüntüler ve video kayıtları sunar. Dahili kızılötesi (IR) ışıklar karanlıkta bile net görmenizi sağlar. Akıllı IR-cut teknolojisi, ortam ışığı koşullarını otomatik olarak algılar ve gece görüşüne geçerek hiçbir şeyi kaçırmamanız için size 65° geniş görüş açısı sunar. Bu, ailenizi ve varlıklarınızı güvende tutar.

Kolay kurulum ve kullanım: Bu kablosuz kapı zili kamerası, karmaşık aletler kullanmak zorunda kalmadan 5 dakikadan kısa sürede kurulabilir. Kapı zili uygulama üzerinden kontrol edilir ve otomatik olarak çalışır. Kompakt boyutu ve taşınabilir tasarımı, her yere yanınızda götürmenizi sağlar.

Akıllı kapı zili, en son teknolojiyi konforla birleştirerek evinizin ve sevdiklerinizin korunmasını sağlar. Beklenmedik ziyaretçilerin veya güvenlik sorunlarının sizi şaşırtmasına izin vermeyin. Gelişmiş özellikleri ve kullanım kolaylığı ile bu akıllı kapı zili, her ev için ideal bir seçimdir.

Kullanım:
X Smart Home APP'yi telefonunuza/tabletinize indirin ve bir X Smart Home APP kullanıcı hesabı oluşturun. Ardından aşağıdaki videoya göre talimatları izleyin.

Karışık tedarik nedeniyle, zil düğmesinin tasarımı ve görünümünün resimlerden farklı olarak minimum düzeyde değişebileceğini, ürünün işlevlerinin değişiklikten etkilenmeyeceğini lütfen unutmayın.

Paket içeriği:

1 x Akıllı kapı zili alıcı kutusu
1 x Akıllı kapı zili dış ünite
1 x Çıkartma (Bağlantı Elemanı)
1 x Vida seti 
1 x Şarj kablosu
1 adet talimat



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.