FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

KARAKTERİSTİK
SinusPRO S serisi solar voltaj dönüştürücüler, akülerden ve 12V DC kurulumlardan 230V AC gerektiren elektrikli cihazları beslemek için kullanılır. Ayrıca fırınlar ve merkezi ısıtma pompaları gibi sürekli güç gerektiren cihazlar için acil durum enerji kaynağı olarak başarıyla kullanılabilir.

Renkli ekranlı bir gövdede, otomatik voltaj regülatörü AVR, pil şarjı için 30A MPPT güneş doğrultucu, alıcıların farklı reaktif güçlerini telafi eden toroidal bir transformatöre dayalı saf bir SINUS dönüştürücü (kapasitif, endüktif birleştirebilirsiniz) vardır. ve dirençli yükler) ve aşırı yüklere (marş pompaları, kompresörler, motorlar) çok esnek tepki verir. Dönüştürücü, körüklerin, besleyicilerin, pompaların vb. sürekli ve sorunsuz çalışmasını sağlayan UPS modunda çalışabilir.

S serisi, örneğin bir kazan dairesinde veya bir elektrik panosunda duvara asılmak üzere özel olarak tasarlanmış sağlam bir kasaya, ayrıca güneş panellerine doğrudan bir girişe, bir güneş / şebeke çalışma modu öncelik anahtarına ve manuel olarak devreden çıkarma özelliğine sahiptir. şebekeden pil şarjı (AC şarj cihazı açık-kapalı).

Sinüs dönüştürücüleri klasik basit AC/DC dönüştürücülerden ayıran özellik, çıkışta elektrik şebekesindeki ile aynı olan sinüzoidal dalga formuna sahip alternatif bir voltaj üretilmesidir. Bu, elektrikli aletler, pompalar ve düşük güçlü ev aletleri gibi elektrik motorları ve transformatörlerle donatılmış cihazlara güç vermeyi mümkün kılar. Basit, ucuz dönüştürücüler aslında bazen hatalı olarak "değiştirilmiş sinüs dalgası" olarak adlandırılan bir kare dalga voltajı üretirler. Bu voltaj, endüktif veya kapasitif cihazları beslemek için uygun değildir ve bunlara zarar verebilir.

EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLER
500W'a kadar sürekli güç
800W darbe gücü
Maksimum şarj akımı: 30A MMPT
Giriş voltajı: 12V
Çıkış voltajı: 230V / 10 50Hz / 0,5
Gerilim dalga biçimi: Saf Sinüs
Doğrultucu ve UPS ile donatılmış
Güneş panelleri bağlama imkanı
Duvara montaj muhafazası
Solar / AC çalışma önceliği seçimi
Şebeke redresörünü tamamen ayırma imkanı
Mevcut şebeke voltajını, pil şarj durumunu, fotovoltaik panellerden gelen voltajı ve akımı gösteren LCD ekran.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.