FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Tüm ekran için 3MK antivirüs folyosu Ürün açıklaması + en önemli özellikler

Galaxy S21 Plus için Gümüş Koruma 3mk 7H tam ekran antivirüs folyosu Samsung Galaxy S21 Plus ekranına mükemmel uyum sağlayan ünlü 3mk markasının Gümüş Koruma folyosu, ekranımızın koruyucu özelliklerine ek olarak antivirüs folyosunu da ortadan kaldıran bir üründür. üzerinde bakteri birikiyor. İçinde kullanılan antimikrobiyal kaplama bilinen virüs, bakteri, mantar ve küflerin %99,9'unu öldürür. Folyo her zaman çalışır ve bu sayede ekranımızı günlük kullanım sırasında üzerinde biriken bakterilere karşı korur.



Ürünün öne çıkan özellikleri: Marka
3mk
Seri
Gümüş Koruma
Ürün tipi
Antivirüs koruyucu folyo
Uyumluluk
Samsung Galaxy S21 Plus





Bu ürünü neden satın almaya değer? Kalınlık: yalnızca 0,17 mm Yüzey sertliği: 7H Ekranın dayanıklılığını 3 kat artırır Kılıf Dostu - kasayla uyumlu Çizilmelere karşı korur Çatlamaya karşı dayanıklı Self-Heal™ teknolojisi - kendi kendini onarır Set içeriği: 1 x SilverProtection folyo, Kabarcık Önleyici Kart ™, Temizleme Seti



Ek bilgi: Silver Protection 3mk folyonun büyük bir avantajı, ekranın yuvarlak kısmını da korumasını sağlayan esnekliğidir. Folyonun ömrünü uzatmak isteyen üretici, folyonun her zaman çalışmasını sağlayan ve telefonu kullanırken oluşan küçük hasarları veya çizikleri ortadan kaldırabilen, kendi kendini yenileyen bir kaplama kullanmaya karar verdi. Self-Heal™ sayesinde folyonun pürüzsüz yüzeyinin keyfini daha uzun süre çıkarabiliyoruz ve kurulum sırasında oluşan kabarcıklar 72 saat içinde kayboluyor. OKU ONU! * Folyoyu taktıktan sonra hava kabarcığı veya montaj izi kalma ihtimali vardır. Self-Heal™ teknolojisi sayesinde 72 saat içinde kaybolacaklar.


3mk, ağırlıklı olarak temperli camlar, hibrit camlar, kasalar ve koruyucu filmler üreten Polonyalı bir markadır. Tüm 3mk® ürünleri, cihazlarımız için en iyi, muhtemelen görünmez korumayı sağlayacak şekilde tasarlanmış, büyük bir özenle üretilmiştir. Marka, çeşitli testler, sertifikalar ve ödüllerle doğrulanan geniş deneyime sahiptir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.