FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Eagle - 300W güç istasyonu, hem performans hem de tasarım açısından en seçkin taşınabilir güç istasyonlarından biridir. Büyük kapasiteli 324Wh, 300W nominal güç (600W dalgalanma gücü) ve çoklu çıkış şarj/şarj portları ile daha yüksek ve çoğu güçlü elektrikli cihazların güç kaynağı ihtiyaçlarını karşılar.

Ana Özellikler

● Daha büyük kapasite ve daha yüksek watt: 324Wh(90000mAh) lityum pil kapasitesi, 300W Nominal Güç ve 600W Dalgalanma Gücü.


● Yüksek kaliteli Lityum pil yerleşik, 1500'den fazla döngüye ulaşır ve kullanım ömrü tasarımı 5 yıldır.



● Çoklu çıkış bağlantı noktaları: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60W, 2 x DC bağlantı noktası, 1x DC araç bağlantı noktası ve iki AC çıkışı (saf sinüs dalgasıyla). Şebekeden çıkmak ve kameralarınıza, bilgisayarlarınıza, iletişim cihazlarınıza güç sağlamak.


● Yeşil dış mekan güç çözümü: Dahili MPPT ile verimli solar şarj, onu dış mekan eğlenceleri için bir güneş jeneratörü yapar. Solar 150W'ı bir adaptör kablosuyla bağlayarak tam şarj süresi yaklaşık 3,5 saattir. Şebeke gücü veya araba portu ile şarj yaklaşık 2,5 saattir.


● Taşınabilir ve kompakt: Yalnızca 3,5 kg (7,7 lbs) ağırlığındadır, kolay taşıma sapı ile taşıma dostudur. 310x 185 x 225 mm'de (12,21x 7,29 x 8,86 inç) kompakt boyut.


● Şarj/deşarj gücü, süre, yüzdeler vb. ile LCD ekran.


● Saf Sinüs Dalgası tasarımı, yani çoğu ev aletiyle uyumludur ve temel ev aletlerinin ve cihazlarının %80'inden fazlasına güç sağlayabilir. Bunlar, inverter tasarımlarının en pahalısıdır ve inverterlerden daha iyi performans gösterir.


● Çok yönlü korumalar vardır, bu jeneratör, daha büyük elektrikli bir cihaz bağlamanız veya aşırı sıcaklıkta çalıştırmanız durumunda koruyucu modunu başlatır.


● LED ışığı: Acil durum ışığı veya geceleri açık hava kampı için 5W.



● Kablosuz şarj: 10W

Tasarladığımız yaşam süresi 5 yıldan fazladır. iGOpower marka ürünlerle 5 yıl garanti veriyoruz.

●●●●●●●Daha fazla parça için olası pazarlık●●●●●●



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.