WELCOME SUMMER
-35%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kinghoff Emaye Çelik Tava ile verimli pişirme deneyimini yaşayın. Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilen termal tabanı, hızlı ısıtma ve mükemmel ısı tutma özelliği sağlar.

Çok yönlülük için tasarlanan bu ürün, elektrikli ve gazlı ocakların yanı sıra cam, seramik, halojen brülörler ve indüksiyon ocakları da dahil olmak üzere çeşitli ısı kaynakları için uygundur.

Bu tavayla yemek pişirmek, sağlıklı yemeklere katkıda bulunur ve minimum su ve yağla yemek hazırlanmasına olanak tanır. Böylece yemeklerinizin vitamin, mineral ve lezzetinin korunmasına yardımcı olur.

Tava, daha az baharat gerektirdiğinden ve sodyum alımını azalttığından, belirli diyetler uygulayanlar için idealdir. Isıtmayan sapları yemek hazırlığı sırasında güvenli ve rahat bir tutuş sağlar.

Bu pratik ve görsel olarak çekici pişirme kabı, yiyeceklerin ve yağın köşelere yapışmaması ve temizleme işlemini basitleştirmesi nedeniyle pişirme işlemini kolaylaştırır. Ayrıca daha fazla rahatlık için bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Bu tavanın bakımını yaparken yüzeyinin çizilmesini önlemek için tahta veya naylon mutfak eşyaları kullanın. Metal veya keskin nesnelerden kaynaklanan hasarların garanti kapsamında olmadığını lütfen unutmayın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.