FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


Teckin Minimalist tuval yatak odası ışığı, yatak odası, oturma odası, ofis, kadınlar, gençler, çocuklar için erkekler için en iyi hediye gece lambası için kumaş gölgeli LED modern komodin masa lambası.

Minimalist tasarım
Ampul değiştirilebilir
yüksek enerji verimliliği
Uzun kablo
Tam garantili değerli bir hediye

Beyaz keten gölgeli minimalist şık bir başucu lambası ve parlak, cilalı metal bir taban, lambayı hem zarif hem de ayrıcalıklı kılar.
3000K LED ampul (orijinal ampul) yatak odanıza veya oturma odanıza hoş bir sıcaklık ve atmosfer getirecektir. Yatak odanızın aydınlatmasını akıllı bir Wi-Fi e27 ampulle bile tamamlayabilirsiniz.
4W E27 LED ampul (pakete dahil olan ampul), 40W akkor ampul ile aynı güce sahiptir, bu nedenle sadece enerji tasarrufu sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yeterli ışık yoğunluğu sağlar.
1,7 m uzunluğundaki kablo, çıkış ile lamba arasındaki mesafeden bağımsız olarak lambayı kullanmanıza izin verir. Ve ON/OFF düğmesinin kullanımı son derece uygundur.
Teckin-Direct tarafından dağıtılan ürün, tam bir kalite ve hizmet garantisi ile mevcuttur. Bu başucu lambası bir bebek, çocuk, genç, kadın veya erkek için mükemmel bir hediye olabilir. Ürünümüzün sıkı kalite standartlarına göre yapıldığından eminiz ve herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.