FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Temizlik robotu Team Kalorik TKG RVC 1003 AB

₺6.874,76 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Normal fiyat: 1299,99 złFiyatımız: 999 zł

Robot Elektrikli Süpürge ve PaspasCleanTech TKG RVC 1003 AB [+ özel antibakteriyel filtre] Belçika markası KalorikBu hem kuru hem de ıslak vakumlama için son derece işlevsel bir elektrikli süpürgedir . Temizlik hiç bu kadar kolay ve hızlı olmamıştı! Bu cihaz mümkün olduğunca verimli olacak ve sizi günlük ev işlerinden kurtaracak şekilde tasarlanmıştır.

Parametreler / aksesuar gücü 1400Patank kapasitesi 0,3Lpil kapasitesi 2600mAh elektrikli süpürge gücü 40WHEPA filtreler / antibacterialoppilotdocking baz ölçümleri: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Kuru ve ıslak vakumlama - zemini bir arada vakumlayın ve yıkayın. Elektrikli süpürge, bir toz haznesinin yanı sıra bir su deposu içerir, böylece bir dizi çoklu filtre kullanarak tozu durdurabilir ve zemini bir kez ve bir flaşta yıkayabilirsiniz. entegre HEPA filtresi, egzoz havasını% 99.95'e kadar temizler - bu da alerjisi olanlar için önemlidir ve yaşam kalitelerini önemli ölçüde artırır.  Kompakt tasarım ve modern tasarım , bu elektrikli süpürgeyi sadece pratik temizlik ekipmanı değil, aynı zamanda arkadaşlarınıza gösterebileceğiniz şık bir ev aleti haline getirir. Emiş gücü 1400 Pa'ya kadardır , bu da en küçük safsızlıkları bile zeminden çıkarmanızı sağlar - hızlı ve katılımınız olmadan.

Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda ve basit düğmeler, elektrikli süpürgenin kolay konumlandırılmasını ve kullanılmasını garanti eder - sadece birkaç tıklama ve bir dizi fırça ve bir bez sizin için her şeyi yapar - evin her yerinde temiz halılar ve parlak zeminler için. Özel bir antibakteriyel madde ile kaplanmış filtre, Almanya'da geliştirilen ve test edilen benzersiz bir katkı maddesidir [bu nedenle AB - AntiBakteriyel sembolünde] Çarpışma ve düşme önleyici sensörler, elektrikli süpürgenin mobilyalara veya diğer engellere sürtünmeden çalışmasına izin verir ve işi bitirdikten sonra, cihaz otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner . Bir cihaz ve birkaç pratik uygulama - cihaz, yüzeyleri noktasal olarak vakumlamanıza izin verir, ayrıca merdivenlerin veya duvarların kenarlarını temizlemek ve duvarların hemen yanındaki yüzeyleri fırçalamak için de kullanabilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.