FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Titreşim Eğitmeni Uzaktan kumandalı çok fonksiyonlu eğitim tezgahı

₺1.775,81 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
444 adet
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
5 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Sağlığınız için bir şeyler yapmak istiyorsanız titreşim eğitmeni eğitim tezgahı
Bu yeni yöntemle vücudunuzu etkili bir şekilde şekillendirebilirsiniz. Titreşim sayesinde, titreşim eğitmeni eğitim tezgahının etkinliği geleneksel antrenman biçimlerinden birkaç kat daha yüksek olabilir ve yorucu iş, spor veya ağır fiziksel efordan sonra kasları gevşetir, böylece vücudunuz daha kolay yenilenebilir ve tekrar dinlenmiş hissedebilirsiniz.

Titreşim eğitmen tezgahının kullanımı denge ve koordinasyonu geliştirir, kan dolaşımını ve sindirimi uyarır ve ayrıca diğer eğitim biçimleriyle ulaşılması zor olan derin yatan kasları tutar ve güçlendirir. Vücudunuzu geleneksel antrenman biçimlerinden çok daha az eğitim, daha az zaman ve daha az yorucu ile eğitebilir ve şekillendirebilirsiniz. Titreşim eğitimi naziktir, vücudu hoş bir şekilde rahatlatır, böylece daha zor bir antrenmanı soğutmanın bir yolu olarak kullanabilirsiniz.

Kan dolaşımını arttırdığı için, sadece birkaç seanstan sonra genel refahınızı önemli ölçüde artırabilir. Kendinizi daha dinlenmiş hissedeceksiniz, formda ve aktif hissedeceksiniz. Genel yorgunluk ve stresle savaşmaya yardımcı olur, enerjinizi arttırır ve hoş karıncalanma tüm gününüzü etkiler. Artan kan dolaşımı ile vücudun oksijen kaynağı artar, daha fazla besin hücresi hücrelere ve dokulara ulaşır.
Kas kasılmalarının ve çalışmasının refleksif, çok hızlı bir şekilde art arda gelmesi, kasların esnekliğini ve dayanıklılığını arttırır. Kas güçsüzlüğünün gelişmesini önlerken, kalbe ve eklemlere geleneksel bir egzersiz kadar baskı yapmaz. Kaslar sıkı ve genç kalır, sporda ve işte daha iyi performans gösterebilir veya daha sonra ağır bir fiziksel duruştan bile daha iyisini yapabilirsiniz. Güçlü kaslar iskelet sistemini sağlam tutar, bu nedenle sorunları önlemeye de yardımcı olurlar.

Eklemlerdeki kan dolaşımı artar, sinovyal sıvı üretimi artar, bu da eklemlerin aşınmasını ve kalsifikasyonunu önlemeye ve onlardan kaynaklanan sonraki ağrıları önlemeye yardımcı olur.
Kan dolaşımını iyileştirici etkisi nedeniyle, metabolizmayı uyarır ve düzenler, yağ yakmaya yardımcı olur ve böylece ağırlığı azaltır ve selülite karşı da etkili olabilir, çünkü bağ dokuları üzerindeki yararlı etkisinden dolayı cilt sıkı ve elastik hale gelir, vücut gençliğini korur, böylece görünür yaşlanma süreçleri de geciktirilebilir.
Titreşim eğitmeni tezgahı, bacaklarınız bükülmüş olarak veya titreşirken vücudunuzun denge tutma reflekslerini tetikleyen bir pozda kullanılmalıdır. Titreşimler vücudunuzda kısa sürede birçok kas kasılmasını tetikler, böylece günde sadece birkaç dakikalık pratikle geleneksel bir antrenmanın etkisini birkaç kez elde edebilirsiniz. 
Bu nedenle, tıbbi izne tabi olarak, kullanımı yaşlı insanlar için bile önerilebilir. En iyi etki için, ürünün haftada en az 3-4 kez birkaç dakika kullanılması önerilir.
Eğitim tezgahı, titreşim yoğunluğunu 20 aşamada kolayca ayarlamanıza olanak tanıyan bir uzaktan kumandaya sahiptir, böylece her seferinde ihtiyaçlarınıza göre en uygun antrenman şeklini uygulayabilirsiniz. Anahtar özellikler: - Kasları titreşimlerle uyarır - Kan dolaşımını iyileştirir, metabolizmayı uyarır - Kasları güçlendirir, sıkılaştırır ve genç tutar - Kalbe ve eklemlere yük getirmez - Hafifçe güçlendirir, yorulmaz - Stresi hafifletir, yorgunluğu azaltır - Denge ve koordinasyon duygusunu geliştirir - Yağın parçalanmasına yardımcı olur ve böylece ağırlığı azaltır - Kan dolaşımını uyararak selülitle savaşır - Genç ve taze tutar Gövde- 20 Ayarlanabilir Dişli- Maksimum yük kapasitesi: 120 kg
Paket içeriği: - 1 x titreşim eğitmeni - 1 x uzaktan kumanda - 1 x güç kaynağı
Renk: Beyaz, Kırmızı

Cihaz kauçuk elyaf içermez!



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.