FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Üretim ve İnşaat Projeleri için Nadir ve Birinci Sınıf Çeşitli Boyutlarda Bambu Çıtalar/Şeritler (63"/160 cm) - Toptan Satış

₺24,37'dan başlayan fiyatlarda /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺69,62

Müzakere edilecek
₺0,90 1 ile 100 arası adet
₺0,80 200 ile 400 arası adet
₺0,70 800 ile 1600 arası adet

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
₺3.481,17
Mevcut miktar
3000 adet
Ülke
Çin
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
30 günler
SKU:
BSF20211
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Çeşitli yaratıcı ve inşaat projeleri için ideal, geniş bir birinci sınıf bambu çıta/şerit yelpazesi sunmaktan gurur duyuyoruz. Her şerit 63 inç (160 cm) uzunluğundadır ve özel ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde çeşitli genişlik ve kalınlıklarda sunulur.
Karışık siparişler kabul edilebilir. Birçok boyut ve farklı fiyatlar olduğundan, yayınlanan fiyat en düşük fiyattır, bu nedenle farklı boyutlara ihtiyacınız varsa lütfen zamanında benimle iletişime geçin.
En önemlisi ürünlerimden herhangi birini alıp satarak kendi işinizin organik döngüsünü kolayca oluşturabilir, uzun süreli, istikrarlı ve artan nakit akışı yaratabilirsiniz, en azından nihai ürünün değerini 5- 10 kat daha yüksek.
Ürün Özellikleri:
Farklı projeler için çok yönlülük sunan çeşitli genişlik ve kalınlıklarda mevcuttur.
Doğal Renk: Bambu, doğal güzelliğini sergileyen beyaz ve açık sarı karışımıdır.
Malzeme Kalitesi: Bambu duvarın en kalın yerlerinden seçilmiştir. En kullanışlı bambu elyaf parçalarını korumak için deri ve düğümler çıkarılır.
Bitiş: Şeritlerin her iki tarafı da düz, iyi cilalanmış ve verniksiz olup doğal ve çekici bir görünüm sağlar.
Esneklik: Bu bambu şeritler kırılmadan yarı yuvarlak bir şekle bükülebilir. Uygun ısıtma ile tamamen yuvarlak bir form bile elde edebilirler.
Dayanıklılık: Bu şeritler uzun yıllar kalitesini kaybetmeden saklanabilir, bu da onları uzun vadeli projeler için değerli bir malzeme haline getirir.
Uygulamalar:
Okul el sanatları dersleri için uygundur, kano, kano, kapı, pencere, fotoğraf çerçeveleri, fiyonk ve tekne çerçeveleri yapmak için mükemmeldir.
Ayrıca gençler için yay, uçurtma, fener, cetvel, evcil hayvan kafesi ve araba tamir parçaları yapımı gibi yenilikçi projeler için de uygundur.
Sipariş ve Nakliye:
Özel Ebat: Denizyolu taşımacılığı için 2 metre uzunluğa kadar şerit üretebilmekteyiz. Özel ölçü talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
İşlem Süresi: Yaklaşık 2-3 gün.
Nakliye: Teslimat genellikle China Post havayolu yoluyla yaklaşık 2-4 hafta sürer. Daha büyük siparişler için deniz/tren nakliyesi mevcuttur ve bu süre yaklaşık 5-8 haftadır.
Navlun, posta ekspres ve hava taşımacılığı yoluyla ağırlık ve hacme göre hesaplanır. 20 kilogramı aşarsa deniz veya demiryolu ile sevk edilecektir. İstediğiniz zaman çevrimiçi olarak takip etmeniz için uygun olan, takip numarasına sahip kapıdan kapıya bir hizmettir. Özel istekler memnuniyetle karşılanır.
İşçilik ve inşaat ihtiyaçlarınız için bambu şeritlerimizi düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Size bu çok yönlü ve yüksek kaliteli malzemeleri sunmak için sabırsızlanıyoruz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.