FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Araç içi kamera TRACER MobiDrive

Araç içi kameralar, arabalarımızda giderek daha yaygın hale gelen cihazlardır. Bir çarpma veya kaza durumunda dürüst olmayan bir sürücüden sigorta kapsamı alma girişimine karşı koruma sağlarlar. Kazaya neden olan kişi genellikle bir araba kamera kaydından açıkça belirlenebilir. Tracer MobiDrive, hem şehir dışına çıkarken hem de şehrin dar sokaklarında sürerken kendinizi daha da güvende hissetmenizi sağlar. Tracer MobiDouble dashcam, sürüş sırasında güzel manzaralar yakalamak için de faydalı olacaktır. Tracer araç kamerası, geniş ve net bir 2,4 inç LCD ekrana sahiptir.

sürekli kayıt
Döngü kaydı işlevi, hafıza kartınızda hiçbir zaman boş yer kalmamanızı sağlar. Döngü kaydı, önceden kaydedilen materyal tüm hafıza kartını doldurduğunda, cihazın mevcut dosyalar yerine sonraki dosyaları kaydetmesi ve kameranın en eski kayıtlar yerine yeni kayıtların üzerine yazması anlamına gelir.

hareket dedektörü
Tracer MobiDrive kamera bir hareket sensörü ile donatılmıştır, bu da araç hareket etmeye başladığında otomatik olarak kayda başlayacağı anlamına gelir. Tracer kameraya 32 GB'a kadar hafıza kartı takabilirsiniz.

mikrofon
MobiDrive, yalnızca görüntüyü değil, aynı zamanda rota sırasındaki sesi veya yolda öngörülemeyen bir olayı da kaydedebileceğiniz bir mikrofon ile donatılmıştır.

Basit kullanım ve kolay montaj
Tracer MobiDrive kamera, kaydedilen materyalleri önizlemenize, görüntü çerçevelemeyi düzeltmenize ve menü ayarlarını rahatça seçmenize olanak tanıyan 2,4 inçlik bir ekrana sahiptir. Set, kamerayı arabanıza kolayca monte edebilmeniz için bir vantuz yuvası içerir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.