FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Traş balata soğumasından sonra doğal

₺175,54 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 parti
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Rusya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
BLBR(2)-SIB
Son güncelleme
8 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Traş balata soğumasından sonra doğal

Tıraş, çoğu erkek ve kadın için zorunlu bir işlemdir. Daha keyifli hale getirmek ve tıraş etmenin sonuçlarını ortadan kaldırmak için. Bazen, kılları olan bir makine veya tıraş bıçağı kullanıldığında, cildin üst tabakasını çıkardı ve henüz çevreye adapte olmayan bir sonraki epidermis tabakasına maruz bırakıldı. Tıraş sonrası cildi yatıştırır ve istenmeyen etkilerden kurtulur ve tıraştan sonra kullanabilirsiniz. Cildi nazikçe besler ve nemlendirir, dezenfekte eder, doğal asitliğini geri kazandırır, patojenik floranın gözeneklerinde tıkanmasına izin vermez. Tıraş sonrası merhem kremi en iyisi, cilt tipine göre seçilmiş olandır ve bileşiminde kimyasal olarak agresif bileşenler, tercihen bir marka içermez.

BİLEŞTİRME, KOMPOZİSYON:
distile su, badem yağı, gliseril stearat sitrat, setil stearil alkol, argan yağı, ceviz yağı, zeytin yağı, Shea yağı, candelilla wax, laktik asit, D-pantenol, biberiye esansiyel yağı, nane esansiyel yağı, gliserin, E vitamini, Manolya özü, aloe Vera özü, nergis özü, kızılcık özü, limon özü, nane özü, yosun özü, yosun özü, mantar, karahindiba özü, ısırgan özü, kalamus özü.
INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (Tatlı Badem) yağı, Gliseril stearat sitrat, Cetearil alkol, Argan yağı, Juglans regia tohumu yağı, Zeytinyağı, Вutyrospermium Parkii (Shea) Dolgu, Euphorbia cerifera (Candelilla) Balmumu, Laktik Asit, Pantenol, Biberiye (Rosmarinus Officinalis) uçucu yağı, Mentha Piperita (Nane) uçucu yağı, Glicerin, Tokoferil Asetat, Manolya Officinalis Kabuğu özü, Aloe vera özü, Calendula officinalis özü, Vaccinium oxycoccos özü, Citrus vezikül özü, Taraxacum officinale özü, Urtica dioica özü, Acorus kalamus özü.

Bileşimdeki uçucu yağlar ve doğal özler, erkek cildinin gençliğini, doğal ve sağlıklı görünümünü koruyabilen kapsamlı bir bakım sağlar. ARGAN OIL cildi besler ve nemlendirir. Zeytinyağı cildi yumuşatır, nemi tutar, hava sızdırmaz bir bariyer oluşturur ve cildin normal çalışmasını engellemez. Dezenfektan ve yara iyileştirici etkiye sahiptir. Biberiye ESSENTIAL OIL, cildi rahatlatır, cildin pürüzlü alanlarını yumuşatır, ölü cilt alanlarını siler, epidermisin elastikiyetini geri kazandırır. PEPPERMINT ESSENTIAL OIL canlandırır, cildi "uyandırır", epidermisin koruyucu fonksiyonlarını arttırır. Lemon EXTRACT'ın beyazlatıcı, canlandırıcı etkisi vardır, cildin bağışıklık sistemini uyarır.

UYGULAMA METODU:
Tıraştan sonra cilde az miktarda balsam uygulayın.

AMBALAJLAMA: 100 ± 10 ml

RAF ÖMRÜ: 1 yıl. 3 ay mağaza açtıktan sonra.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.