FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


Kolay kurulum: WiFi ağ genişleticimiz size kolay ve hızlı kurulum sağlar, ekstra uygulama gerekmez. Wifi tekrarlayıcıyı web sitesi üzerinden yönlendiriciye bağlamanız yeterlidir. WPS etkin bir yönlendiriciniz varsa, WPS düğmesine basarak herhangi bir ek adım atmadan kablosuz kapsama alanınızı genişletebilirsiniz.
Çift bantlı kararlı sinyal: Çift bant teknolojisi, en iyi performans için yüksek kaliteli frekans bantlarını otomatik olarak seçmenize olanak tanır. 2.4GHz bandında 300Mbps'ye ve 5GHz bandında 867Mbps'ye kadar hızlar sunar. Veri aktarım kayıplarını en aza indiren toplam 1167 Mbps kullanılabilir.
Yüksek Hız: İki harici antenle donatılmış, veri aktarım hızları 1200 Mbps'ye kadardır. Bu, WiFi kapsama alanınızı artırır ve güçlü, güvenilir bir WiFi sinyali sağlar, böylece çalışırken gecikme ve arabelleğe almayı önleyebilir ve HD akış, oyun, tarama, yayın ve aramanın keyfini kesintisiz olarak çıkarabilirsiniz.
Ethernet bağlantı noktası ve AP modu: WiFi ağ genişletici, iki yönlü kablolu bağlantı olan bir giriş veya çıkış aygıtı olarak işlev görebilir. Bu sadece sinyalinizi yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda mükemmel bir kablosuz erişim noktası olarak da hizmet eder. Mevcut Wi-Fi kapsama alanını artırırken, akıllı TV, multimedya oynatıcı, oyun konsolu veya bilgisayar gibi herhangi bir kablolu cihazı Ethernet bağlantı noktaları üzerinden WiFi ağınıza bağlayabilirsiniz.
Evrensel uyumluluk: Ağ genişletici, iPhone, iPad, Android cihazlar, Smart TV, medya oynatıcı, oyun konsolu veya PC'yi bağlamak için kablosuz bir köprü görevi görür. Bu kapsamlı uyumluluk, çoğu cihazla çalışmasını sağlar, böylece kullanıcılar ağ bağlantılarından en iyi şekilde yararlanabilir.
Bu kurulumu kolay çift bantlı yüksek hızlı WiFi ağ genişletici ile internet deneyiminizi geliştirin. Ethernet bağlantı noktası ve AP modu size ek bağlantı ve esneklik sağlarken, evrensel uyumluluk tüm cihazlarınızı ağınıza bağlı tutar. İstikrarlı ve güvenilir sinyal, yüksek hızlı veri aktarımı ve kolay kurulum, tüm kullanıcılar için mükemmel bir deneyim sağlar.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.