FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


Yüksek hızlı ve kararlı sinyal:
Kesintisiz olarak çevrimiçi çalışmanız ve keyfini çıkarmanız için, Wi-Fi ağ genişleticimiz çift harici antene sahiptir. Kararlı ve güvenilir bir wifi sinyali ve 300 Mbps'ye kadar veri aktarım hızları ile wifi aralığınızı genişletebilirsiniz. Tekrar çalışırken gecikme ve arabelleğe alma sorunu yaşamak zorunda kalmayacaksınız ve HD akış, oyun, sörf, yayın ve aramanın keyfini sorunsuz bir şekilde çıkarın.

Kablolu Ethernet bağlantı noktası:
Ürün, kullanıcılara ek esneklik ve bağlantı seçenekleri sunan bir Ethernet bağlantı noktası ile donatılmıştır. WiFi ağ genişletici, bağlantı noktası üzerinden kablosuz bağdaştırıcı olarak da kullanılabilir ve oyun konsolları, yazıcılar, kablosuz güvenlik kameraları ve akıllı TV'ler gibi kablolu aygıtları bağlamanıza olanak tanır.

Evrensel uyumluluk:
Ürün, teknolojinin değişen doğasını ve ihtiyaçlarını tanır. Bu nedenle, bu ağ genişletici evrensel olarak uyumludur ve Android cihazları da bağlamanıza izin veren kablosuz bir köprü olarak da kullanılabilir. Bu işlevsellik, tüm kullanıcıların cihazlarından ve ağ bağlantılarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlar.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.