WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Video gözetim kamerası PNI IP2MP 1080P değişken odaklı IP 2.8 - 12 mm

₺1.906,35 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
100 adet
Ülke
Romanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Son güncelleme
Bir ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Erişim ve kontrol yöntemleri
IP2MP PNI kamera, Android ve iOS ile uyumlu vMEyeCloud uygulaması aracılığıyla mobil cihazlardan ve Genel CMS yazılımı aracılığıyla PC'den kontrol edilebilir. CMS kurulum dosyasını pakette bulunan CD'de bulabilir veya web sitemizden, ürün sayfasından, İndir bölümünden indirebilirsiniz.

Değişken odaklı lensler
PNI IP2MP video kamera, yakınlaştırmayı ve istediğiniz noktalara odaklamayı ayarlamanıza olanak tanıyan 2,8 - 12 mm değişken odaklı lenslerle donatılmıştır.

P2P işlevi ve full HD çözünürlük
IP PNI IP2MP kameraya, yönlendiriciyi yapılandırmaya gerek kalmadan doğrudan P2P bağlantısı üzerinden erişilir. Kullanıcı adı ve şifreyi girerek odanın tüm işlevlerine kolayca erişebilirsiniz.

Düşük ışık koşullarında bile görüntüleyin
IP PNI IP2MP ip kamera, geceleri 50 m'ye kadar bir mesafede görüntülemenizi sağlayan 42 kızılötesi LED ile donatılmıştır. Evin, ofislerin, fabrikaların, mağazaların, hastanelerin vb. Denetimi için kullanılabilir. Basit, kullanışlı ve gerçek zamanlı.

Uzaktan kumanda
Kameranızı dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir internet tarayıcısından (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) veya Windows, Android veya iOS için özel bir yazılımla izleyebilir ve kontrol edebilirsiniz.

PC veya NVR'de uzaktan kayıt
Video kamera tarafından çekilen görüntüleri bir bilgisayara, İnternet üzerinden (kayıt boyunca açık olması şartıyla) veya bir NVR'ye (okuma-yazma moduna ayarlanmış en az bir HDD takmış olması şartıyla) kaydedebilirsiniz.

Dış mekan ve iç mekan
Ürünü iç ve dış mekanların gözetimi için kullanabilirsiniz. IP66 koruma sınıfı, odanın iç bileşenlerinin nem ve tozdan yalıtımını garanti eder.

Uyumlu besleyici
Fotoğraf makinesini bağımsız modda kullanıyorsanız, 12V 2 A uyumlu bir besleyici veya gözetim kameraları ve DVR için PNI Feeder 220V - 12V 5A modeli kullanmanızı öneririz (Ürün kodu: PNI-ACCTVALIM).



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.