FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Artık kulaklığınıza zarar vermeden saatlerce müziğin keyfini çıkarın. Sesi yüzünüzün kemiklerinden (çene kemikleri ve elmacık kemikleri) doğrudan iç kulağa iletmek için titreşimler oluşturan kemik iletim teknolojisine sahiptir. Etrafı saran tasarım, onu son derece hafif, esnek hale getirir ve özel ve güvenli bir uyum sağlar.

ÜRÜN DETAYLARI
Hiç uymayan veya düşen kulaklıklarınız oldu mu? Ya da kulağınızın içinde olduğu için kirlenen bir kulaklığınız mı var? Yoksa geleneksel kulaklıkların kulak zarlarınızda uzun süreli işitme hasarına neden olabileceğini ve bunun farkında bile olmayacağınızı biliyor muydunuz?

ÖZELLİK:
Kemik İletim Teknolojisi: Artık kulaklığınıza zarar vermeden saatlerce müziğin keyfini çıkarın. Sesi yüzünüzün kemiklerinden (çene kemikleri ve elmacık kemikleri) doğrudan iç kulağa iletmek için titreşimler oluşturan kemik iletim teknolojisine sahiptir. Etrafı saran tasarım, onu son derece hafif, esnek hale getirir ve özel ve güvenli bir uyum sağlar.

Eşsiz Konfor ve Denge: Ergonomik tasarım, en üst düzeyde konfor sağlar ve ne olursa olsun yerinde kalmasını sağlar. Yoğun bir antrenman, yürüyüş, koşu, tırmanma, paten, araba kullanma veya daha fazlasını yapıyor olun ve USB ile çalışır, bu da onu her durum için mükemmel kılar.

Bluetooth 5.0 Bağlantısı: Eller serbest deneyiminin keyfini çıkarın. 10 m'ye kadar menzil ile cihazınıza tekrar tekrar ulaşmak zorunda kalmayacaksınız. Akıllı telefonlara, tabletlere ve diğer Bluetooth özellikli cihazlara anında zahmetsizce bağlanır.

ÖZELLİKLER:
Çalışma Süresi: ≥7 Saat
Şarj Süresi: 0.8 Saat
Bluetooth Sürümü: V5.0
Çalışma Aralığı: 10 Metre
Bekleme Süresi (Kapalı Durum): 2800 Saat
Bekleme Süresi (Bağlı Durum): 180 saat
Su geçirmez: IPX5
Türü: Açık Kulak Kablosuz Kulaklık
Şarj Gerilimi: DC 5V
Frekans: 20HZ-20kHz
Mikrofon Hassasiyeti: 42dB
Net Ağırlık: 16 g



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.