FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


Normal fiyat: 529,99 zł
Fiyatımız: 424 PLN

Hızlı çubuk Yavaş pişirici Sous Vide Termostat Sirkülasyon pompası 20 l paslanmaz çelikTam tadı olan mükemmel yemeğe 3 adımda. Düşük karbonhidratlı diyet, çiğ gıda, diyet veya kilo verme - yavaş bir tencere ile vitamin ve besin maddelerini kaybetmeden, zahmetsizce ve tıpkı profesyoneller gibi yemek pişirirsiniz.

Bir sirkülasyon pompası ve akıllı bir bağlantı kesme sistemi, hassas yavaş pişirme sağlar results.To bilinçli olarak yaşamak, bilinçli olarak yemek yemek anlamına gelir, bu da bilinçli pişirme anlamına gelir.    

Yavaş pişirmenin özel bir avantajı: Nazik ısıtma sayesinde, vitamin ve mineral kaybı olmaz, ancak kaynar suda çözünmeden pişmiş üründe kalırlar. Sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklı. 1300 W gücündeki Klarstein Quickstick , 0,2 ° C hassasiyetle 2 litreye kadar su ısıtır Dahili sirkülasyon pompası, su sıcaklığını 50-95 ° derece aralığında sabit bir ön ayar seviyesinde tutar. Vakumlu torbalarda paketlenmiş yiyeceklerin yavaş pişirilmesinin mükemmel sonucu böylece garanti edilir.

Akıllı bağlantı kesme sistemi, yeterli su olmadığında suyun taşmasını veya yanmasını önler. Yemek pişirirken mutfaktan güvenle ayrılabilirsiniz.

Quickstick yavaş pişirici paslanmaz çelikten yapılmıştır ve LCD dokunmatik ekran üzerinden çalıştırılabilir. Sous Vide işlemine ek olarak, Klarstein Quickstick, düşük sıcaklıklarda normal pişirme, yiyecekleri ısıtmak veya sıcak tutmak için de kullanılabilir.Temizlemesi kolay, çok fazla yer kaplamayan ve optik olarak büyüleyici Klarstein Quickstick  yavaş pişirici , sağlıklı yemek pişirmeyi bir çocuk oyunu haline getirir ve aynı zamanda meslekten olmayanlar için profesyonel bir cihazdır .

Temel bilgiler:Hassas sıcaklık kontrolü (+/- 0,2 C)Dahili sirkülasyon pompası sayesinde konteyner boyunca sabit sıcaklık50-95 ° C aralığında sıcaklık kontrolü

Özellikler:Ekran açma / kapama anahtarıZamanlayıcı işlevi (0:00 - 59:59)Mavi LCD dokunmatik ekranPaslanmaz çelik dokunuşBasit kullanım ve temizlemeÇok fazla yer kaplamazGüç: 1300 wattGüç kaynağı: 220-240 V; 50 Hz

Teslimat kapsamı:1 x cihazAlmanca kullanım kılavuzu (diğer diller: İngilizce)

Boyutlar: Boyutlar yaklaşık: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (G x Y x D) Ağırlık: yaklaşık 1,1 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.