FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

BAHÇE HORTUMU

Hortum YEŞİL veya MAVİ olarak mevcuttur. + çok fonksiyonlu sprey ÜCRETSİZ!

(seçilen renk yalnızca satın alındıktan sonra mevcut olan Allegro formunda belirtilmelidir - satıcı için bilgi, seçilen rengin yokluğunda veya bilgi eksikliğinde rastgele bir renk gönderilecektir)

Diğer hortum uzunlukları ve diğer birçok ilginç şey diğer açık artırmalarımızda veya "tüm satıcının ürünleri" sekmesinde mevcuttur. Orijinal uzunluğundan 3 kat daha fazla su etkisi altında otomatik olarak uzanan yenilikçi bir bahçe hortumudur! Zaten ağır ve bükülmüş bahçe hortumlarından bıkmış olmanın kullanımı pratik değildir, gerilmesi zordur, işinizi kesintiye uğratan su basıncını büker ve delinir veya bloke eder. Esnek polyester bant, lateks ve ABS plastikten yapılmış hortum.

Bu kombinasyon size hafiflik ve ürünün küçük bir hacmini ve ağırlığını verecektir. Hortum kendi kendine açılır, sadece su akışını bağlamanız gerekir. Kapattıktan sonra, yılan orijinal konumuna geri dönecektir. Tüm ev ve bahçe işleri için ideal! Ev garajında vazgeçilmez, sulama, yağmurlama, bahçenin sulanması, arabanın yıkanması, teras, zemin, halı. Hortum 1,5 - 7bar arasındaki su basıncında çalışır (evlerde normal su basıncı 2-3 bar'dır)
Ek olarak, hortumlar birbirleriyle birleştirilebilir! (bağlantı için konektör ÜCRETSİZ dahildir). Ek olarak, set 7 modlu çok fonksiyonlu bir sprinkler ve bir kilit fonksiyonu içerir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.