FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

X90 akıllı ra turuncu f llisten aj nd k beyaz r s jjal

₺596,47 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
37 adet
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

X90 smart r t orange nt n n t n t t h t s n t h t t n t h i f rfi, teen ve p rok üzerinde aynı şekilde sunuyoruz. Bu st lusos s fonksiyonu en iyi teknolojide akıllı ve onu n ny tse s zengin tsa günlük varoluş iki yapmak için gelişmiş özelliklere sahiptir.

X90 smart ra, dayanıklı ve güvenli bir n-gy şekilli şap nium TV kasasına sahiptir. TPU bilekliğinin takılması rahattır ve günlük kullanım için kullanılır. Rak nny , her biri 105 gram s ly bilek üzerinde herhangi bir zorlama olmadan.

Bu akıllı ra rint ssel aktif olabilir, içinde uygun bir kullanım görmek için + düğmesine basmanız yeterlidir. 1.96 h büyük k uçucu kül n a TFT k uçucu kül teknolojisi les s r t olarak detaylandırılmıştır. Ra, ce n-siyah, ce n-turuncu, ce n-sz rke, standart silikon-turuncu rga s m dahil olmak üzere bb r n t i üzerinde kullanılabilir.

X90, p ld ul h v birçok r gz t se telefonlar nyvb l, SMS k ld se s sa telefon çapraz l, kalp atış hızı r s, v rnyom sm r s, uyku monitörleri s, Bluetooth h v s s müzik çalar s ve brest ra s eml el k gibi akıllı temel işlevlere sahiptir. Akıllı ra daha bb t, Bluetooth NFC işlevini, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Şirket ayrıca WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp ve Instagram dahil olmak üzere müzik görüntülemek için birçok şey kullanıyor.

X90, genel tm ny t i'nizi izlemenize ve geliştirmenize yardımcı olmak için akıllıdır. Akıllı ra, IOS 9.0 s jabb sürümü ival ve Android 5.0 s jabb sürümü ival ile uyumludur. Gözün rt'yi bir ni ig nyk tsa'ya şekillendirmesi de gereğinden fazla olabilir.

X90 en iyi teknoloji t t s lusos tasarım t st tv zi zengin tse s k nny tse günlük varoluş üzerinde akıllıdır. Şimdi sipariş verin ve gelişmiş özelliklere ve akıllı seçeneklere sahip olun. Aj nd k beyaz r t h t i on o f the r.

X90 smart r daha fazla bb getiriyor ayrıca v birçok resepsiyonda yol açabilen bir Bluetooth kulaklık ile birlikte geliyor k n lk li dinleme st s h v birçok resepsiyon. Buna ek olarak, özelleştirilebilir s üzerinde bir aj nd k mat beyaz r r n j j r a r a t i on o f st luss t i üzerinde.

Paket içeriği:

1 x X90 akıllı ra
1 x QI t lt
1 x C Tipi - içeride yıldırım verileri.
1 x X90 Bluetooth Kulaklık
1 adet Turuncu W j
1 x Feh r sz j



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.