FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
2 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

İçgüdünüzü Keşfedin
Askeri Düzeyde Dayanıklılık / 10 ATM Suya DayanıklılıkKan-oksijen Doygunluğu Ölçümü
MACERAYA HAZIR TASARIM
Kendi Tarzınıza Uygun Dayanıklılık
Amazfit T-Rex Pro'nun şekli, farklı açılarla sağlam ve sağlamdır. 15 askeri düzeydeki testi1 geçen saat, sizinle sıcak çöller, nemli yağmur ormanları ve kutup buzulları arasında savaşabilir. Elementleri kolaylıkla cesaretlendiren dayanıklılığa tanık olun.
* Bu konuyla ilgili veriler aşağıdaki rapordan alınmıştır: H202005252293-01TR-G2. Saate ve bileşenlerine zarar verebileceğinden uzun süre maruz kalması önerilmez.
İçten Dışa Dayanıklılık
Amazfit T-Rex Pro, pratiklik, güç ve konforun muazzam bir birleşimidir.
Dış çerçeve, hafif 60g saat gövdesinin zengin dokularını geliştiren metal püskürtme işleminden geçer.
Her zaman açık ekranıyla 1,3 inç HD AMOLED renkli ekranın netliği, önemli bilgileri kontrol etmek için aktivitenizi durdurmak zorunda kalmamanızı sağlar.
Amazfit T-Rex Pro'ya, kuru ve rahat kalmasını sağlamak için ter tutmayan bir tasarıma sahip cilt dostu bir silikon kayış eşlik ediyor.
KEŞİF ORTAĞINIZ
Yola Çıkın ve Gelen Her Şeyle Yüzleşin
Amazfit T-Rex Pro, dört Küresel Navigasyon Uydu Sistemini, 10 ATM su direncini2, bir kan-oksijen doygunluğu ölçüm sistemini3, bir hava durumu izleyicisini4, bir gün doğumu ve gün batımı monitörünü4, mevcut ay evresi görüntüsünü5 destekleyen üst düzey bir keşif ortağıdır. pusula ve barometrik altimetre, tipik kullanımda 18 günlük ultra uzun pil ömrü6 ve 100'den fazla farklı spor modu7.
Bilinmeyeni Keşfedin
Desteklenen dört Küresel Navigasyon Uydu Sistemi, yüksek derecede doğrulukla hızlı konumlandırma sunar. Nereye giderseniz gidin, her zaman nerede olduğunuzu bileceksiniz8.
Gelgit Sür ve Bir Sıçrama Yap
10 ATM dereceli Amazfit T-Rex Pro 100 metreye kadar su geçirmezdir2, böylece sörf yapabilir, yüzebilir veya gizemli sualtı dünyasını birlikte keşfedebilirsiniz.
Kan-Oksijen Doygunluğu Ölçümü ile Güvenle Yükselin3
Yüksek rakımlı alanlarda, yukarı doğru gittiğiniz her metre daha büyük zorluklarla gelir. Bu nedenle Amazfit T-Rex Pro, büyük irtifa değişiklikleri9 yaşadığınızı tespit ettiğinde sizi uyaracak ve kan-oksijen doygunluğu testini yaptırmanızı isteyecektir. Bu test, vücudunuzu daha iyi korumak için kendinizi rahatsız hissettiğinizde de yapılabilir.
En İyi Şekilde Egzersiz Yapın ve Her Hareketinizi Takip Edin
Amazfit T-Rex Pro, 100'den fazla spor moduna7 sahiptir ve egzersiz kalp atış hızı, kat edilen mesafe, hareket hızı ve çoğu spor modu için gerçek zamanlı olarak yakılan kaloriler gibi kritik verileri izlemek için kullanılabilir. Atletik performans.
FirstBeat™ algoritması, her bir zorluktan sonra başarılarınızı ölçmek için maksimum oksijen alımınız10, tam toparlanma süreniz ve egzersiz yükünüz gibi özel verileri değerlendirir.
En son kendi geliştirdiğimiz ExerSense™ egzersiz tanıma algoritmamız sekiz spor modunu otomatik olarak tanır ve ilgili egzersiz verilerini kaydeder11.
SAĞLIĞINIZI KORUYUN VE ZOR TUTUN
Nabız İzleme ile İlerlemenizi Devam Ettirin12
Amazfit T-Rex Pro, 24 saat kalp atış hızı izleme sunar ve yüksek kalp atış hızı için anında uyarılar sağlayabilir. Kalp sağlığı en önemli önceliktir ve bu nedenle Amazfit T-Rex Pro'nuz bunu her zaman takip eder ve ayrıca stres seviyenizi izlemek için gün boyunca kalp atış hızı değişkenliğinizi (HRV) kaydedebilir. Rahatlamayı öğrenmek sağlığınızı korumanın ilk adımıdır.
PAI13 ile Kişiselleştirilmiş Değerlendirmeler Alın
PAI, kalp atış hızı, aktivite süresi ve diğer sağlık verileri gibi karmaşık bilgileri her kullanıcıya özgü tek bir sayısal değere dönüştürmek için bir algoritma kullanan bir sağlık değerlendirme sistemidir. PAI sağlık değerlendirme sistemi, zamandan veya konumdan bağımsız olarak çoğu egzersiz modunu destekler ve ayrıca kişiselleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunmak için her kullanıcı için özelleştirilmiş bir sağlık değerlendirmesi oluşturur.
Uyku Kalitesi İzleme ile Geri Kalanınızı Anlayın14
Uyku kalitesi sağlık için çok önemlidir ve bu nedenle Amazfit T-Rex Pro kişisel uyku yardımcınız olarak hizmet eder. Saat, hafif, derin ve REM uyku aşamalarının yanı sıra gündüz kestirmeleri gibi farklı uyku durumlarını tanıyabilir ve uykunuz sırasında olası solunum problemlerini izler15.
Nihai Kişisel Asistanınız
Amazfit T-Rex Pro, önemli bilgileri kaçırmanızı önlemek için gelen metin mesajlarını veya aramaları, programlanmış alarmları ve olayları size bildirir. Ayrıca Bluetooth aracılığıyla cep telefonunuzda müzik çalmayı kolayca kontrol edebilir, böylece hareket halindeyken en sevdiğiniz çalma listelerinin keyfini çıkarabilirsiniz.
Özellikler:

Boyutlar: 47.7 X 47.7 X 13.5mm
Ağırlık: 59.4g (kayışla birlikte)
Gövde malzemesi: Polikarbonat
Kayış malzemesi: Silikon kauçuk
Kayış uzunluğu: 122 mm (uzun), 78 mm (kısa)
Kayış genişliği: 22mm
Suya dayanıklılık derecesi: 10 ATM
Dokunmatik ekran: Temperli cam + parmak izi önleyici kaplama
Ekran: 1.3" HD AMOLED Ekran
Çözünürlük: 360 X 360
Alw



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.