MAY SALE
-30%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Akıllı Otomatik Ev Temizliğine Geçin

2'si 1 Arada Süpürme ve Paspaslama İşlevi
2100Pa Güçlü Emiş
LDS Lazer Navigasyon
Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri
Çoklu Harita Desteği
Otomatik Şarj Etme ve Devam Etme
Akıllı Uygulama ve Ses Kontrolü
Düşme Önleyici ve Çarpışma Önleyici Sensörler

2'si 1 Arada Süpürme ve Paspaslama

Süpürme ve Paspas Modu - 2'si 1 arada tankla çalışır
Yalnızca Süpürme - 550ml büyük toz kutusu
Yalnızca Paspaslama - 2'si 1 arada tank

Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri
Orta fırçalar, HEPA Filtre, ıslak ve kuru paspas, temizleme fırçaları gibi sarf malzemeleri ve yedek parçaları doğrudan Mi.com'dan satın almak kolaydır.
Akıllı Haritalama ve Rota Planlama
Yeni LDS Lazer Navigasyon Sistemi, gerçek zamanlı haritalama, daha yüksek hız, daha yüksek doğruluk ve daha uzun tarama aralığı için yükseltilmiş bir SLAM algoritması ile çalışır. Robot, karmaşık ortamlarla akıllıca ilgilenir ve tüm zemini titizlikle tarar.

8m - Tarama Aralığı
6×360°/s - Tarama Sıklığı
2016 kez/sn - Örnekleme Oranı
≤2% - Doğruluk Sapması

Çoklu Harita Desteği
Mi Robot Vacuum-Mop P, dubleks/çok katlı eviniz için 10'a kadar farklı harita oluşturabilir ve saklayabilir. Bu özel bellek içi depolama özelliği, sizi her kullanımda tüm katları yeniden haritalama zahmetinden kurtararak manuel çabayı ortadan kaldırır.
Otomatik Şarj Etme ve Devam Etme Özelliği
Cihaz otomatik olarak şarj noktasına gidebilir ve pili yarıda biterse kesme noktasından temizlemeye devam edebilir.

Kesme noktasından devam eder
Otomatik Şarj

Üstün Güç Makinesi
Güçlü 2100Pa emiş gücü ve son teknoloji fırçasız motor ile toz ve kalıntıları kısa sürede derinlemesine temizleyebilirsiniz. Bu, 3200mAh pil ile birleştiğinde hayatınızı çok daha kolay hale getirir.
Çarpışma Önleme, Düşme Önleme ve diğer Yüksek Hassasiyetli Sensörler ile donatılmıştır
12 set yüksek hassasiyetli sensör, çevrenin doğru bir şekilde tasvir edilmesine yardımcı olur. Çarpışma önleyici ve düşme önleyici sensörle çalışan cihaz, doğru navigasyon yapar, 2 cm yüksekliğe kadar engelleri geçer, merdivenden düşmeyi önler ve çevredeki ortamı akıllıca algılar.
Akıllı Elektronik Kontrollü Su Deposu
Elektronik kontrollü bir pompa ile tasarlanmış olup, 3 vitesli su dağıtım modu ve su tıkanmasını önleme mekanizması ile birlikte gelir. Temizleme yoğunluğuna ve temizlemek istediğiniz zemin tipine göre modları seçin.

Akıllı Elektronik Su Deposu
3 Dişli Su Temini
Elektronik kontrollü Pompa
Akıllı Su Dağıtımı

Akıllı Uygulama ve Ses Kontrolü
Uzaktan kumanda, gerçek zamanlı haritalama, ikincil temizleme, cihaz seviyelendirme, DND vb. gibi çok sayıda seçeneği keşfetmek için Mi Home uygulamasına bağlanın. Ayrıca Google Asistan ve Alexa ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır, böylece bunu cihazınızla kontrol edebilirsiniz. ses.
Kenar Temizleme
Cihaz, köşeleri verimli bir şekilde temizlemek için kullanılabilir. Mi Home uygulamasındaki "Kenarlardan vakumla" seçeneğiyle, haritalama süresini %60 azaltacak şekilde evinizi hızlı bir şekilde haritalandırabilirsiniz.
Nokta Temizleme - Seçilen belirlenmiş bir noktada temizler
Bölge Temizleme - Mi Home uygulamasında bir alan seçin, cihaz seçilen bölgeyi temizleyecektir
zamanlama
İhtiyacınıza göre bir temizlik süresi belirleyin
Modern Pro Temizleme ÇözümüMi Robot Vakumlu Paspas P, günlük hayatınızı eskisinden çok daha kolay hale getirmek için inanılmaz özelliklere sahip modern bir zaman harikasıdır. Süpürme, paspaslama, süpürme ve paspaslama gibi günlük işleri zahmetsizce yapan 2'si 1 arada Süpürme ve Paspaslama gibi özelliklerle donatılmıştır. Gerçek zamanlı haritalama, daha hızlı tarama ve daha uzun tarama aralığı için yükseltilmiş bir SLAM algoritması ile çalışan bir LDS Lazer Navigasyon Sistemi ile donatılmıştır. Çevrenin doğru bir şekilde tasvir edilmesine yardımcı olan 12 set yüksek hassasiyetli sensörle donatılmıştır. Aynı zamanda bir çarpışma önleyici ve düşme önleyici sensörle çalışır ve 2 cm yüksekliğe kadar engelleri geçer. Vakum robotu Güçlü bir veri işleme özelliğine sahiptir ve Cortex-A7 İşlemci ve Mali 400 GPU ile çalışır. 2100Pa'lık güçlü emiş gücü ve elektronik kontrollü akıllı su deposu ile bu robot hayatınızı çok kolaylaştırır. Ayrıca Mi Home uygulamasına da bağlanabilirsiniz. uzaktan kumanda, gerçek zamanlı haritalama, programlı temizlik, nokta temizleme vb. gibi çok sayıda seçeneği keşfetmek için. Ayrıca temizlik için bir odayı birleştirmeyi, bölmeyi veya adlandırmayı da seçebilirsiniz. Dinamik yol planlaması, farklı modlar için farklı yolların izlenmesine yardımcı olur. Cihaz, gerektiğinde otomatik olarak yeniden şarj olabilir ve devam edebilir. Halı veya tuvalet gibi kısıtlı alanların temizlenmesini önlemek için nesnelerin etrafına sanal duvarlar veya kısıtlı alanlar da ayarlayabilirsiniz. Vakum robotu, güçlü bir veri işleme özelliğine sahiptir ve Cortex-A7 İşlemci ve Mali 400 GPU ile çalışır.
Özellikler:

Adı: Mi Robot Vakumlu Paspas P
Boyutlar: Ø 350 X 94.5mm
Pil Kapasitesi: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Çalışma Süresi: 60-130 dakika
Ağırlık: 3.6kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.