FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Sonik Paspas ile Temizliğinizin Seviyesini Yükseltin
Robot Temizliğinde Sonik Deniz Değişimi
Kurumuş kiri değiştirmek için vakumlama yeterli değildir. Fırçalamalısın. Roborock S7'nin sonik teknolojisi, zeminleri dakikada 3.000 defaya kadar fırçalar1. Kahveden çamurlu ayak izlerine ve daha fazlasına kadar bazı robotların geride bırakabileceği kurumuş kirleri ortadan kaldırır. Roborock'un ilk otomatik kaldırma paspası ile birleştiğinde, güçlü paspaslama yepyeni bir kolaylık seviyesi ile sizindir. Tamamen kauçuk ana fırçasını ve 2500Pa2 HyperForce™ emiş ucunu ekleyin ve gerçek bir derin temiz makineye sahip olun.

Sonik Paspas Teknolojisi1
Akıllı Paspas Kaldırma
Ultrasonik Halı Tanıma
Yeni Tamamen Kauçuk Fırça
Yükseltilmiş Yüzer Fırça

Karşınızda VibraRiseZahmetsizce Güçlü
Sesin Gücüyle Paspaslama1
Sonik titreşim teknolojisi, robot paspaslamayı dönüştürür. Artık ıslak bir bezin etrafında sürüklenmeye son. Artık paspasınız dakikada 3.000 defaya kadar ovuyor. 300 ml'lik elektronik su deposu ile beslenerek zeminleri derinlemesine ve etkili bir şekilde temizler.
Yükselmeye Hazır
Akıllı paspas, halı algılandığında 3 kaldırır, böylece sert zeminleri paspaslayabilir ve halıları tek bir temizlikte vakumlayabilirsiniz4. Ayrıca kenetlendiğinde ve bittiğinde de yükselir, böylece çirkin plastik paspaslara ve kirli çizgilere elveda diyebilirsiniz.
Sertifikalı Bakteri Buster
VibraRise paspas ile her temizlik yaptığınızda alerjenleri ve bakterileri evinizden sürün. Kaldırdığı kanıtlanmıştır*:

Alerjen
Kaldırılan Yüzde
Bakteri
Kaldırılan Yüzde

Toz Akarları
99.6%
E. Coli
>99,9%

Kedi Dander
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9%

Çim Polen
>99,99%
Bacillus subtilis
>99,9%

Köpek Danderr
98.6%

*Sert zeminde Yoğun ovma yoğunluğu ve Derin Paspas modu ile sonik paspaslama kullanılarak test edilmiştir.
Ultrasonik Halı Tanıma
Ultrasonik ses kullanarak, S7 halıları olağanüstü doğrulukla tanımlar. Bundan sonra ne yapacağı size kalmış. Paspası kaldırın ve vakumlamaya başlayın3,4, sert zeminlere odaklanmak için arkanızı dönün, hatta paspaslamaya devam edin. Eviniz için hangisi en uygunsa.
Yükseltilmiş Yüzer Fırça Çubukları Daha İyi Temizlemeye Daha Yakın
Kiri çalkalamak için, bir fırçanın zemine yakın durması gerekir. Birden fazla hareket düzlemine izin verecek şekilde yükseltilen S7'nin yeni yüzer ana fırçası, daha iyi bir temizlik sağlamak için düz olmayan yüzeylerde bile zemini sıkıca izler.
Tamamen Yeni Tamamen Kauçuk FırçaUzun Ömürlü Kir Temizleme
Eski, kıllı tasarım, kanatlı tamamen kauçuk olanla değiştirildi. Daha dayanıklıdır. Sarmal bıçakları daha iyi çalkalanır. Ve saç karmaşasından kaçınmada daha da iyidir5.
Sert Sürüş Emiş
Roborock'un HyperForce™ emme sistemi ile donatılmış olan S7, sert zeminlerdeki ince tozları, halılardan gelen saçları ve aralarındaki her şeyi yakalamak için 2500 Pa2 emiş kullanır.
Açık ve Açık ve Açık Temizle
Daha büyük, sizin için daha az iş demektir. 470 ml'lik bir çöp kovası her gün toz depolar. 300 ml'lik bir su deposu, tek seansta 200 metrekareye (2150 m²)6 kadar derinlemesine temizlik yapabilir. Her şeye güç veren, tek bir şarjla 3 saate kadar çıkabilen 5200mAh Li-ion pildir7.

470ml - çöp kovası
5200mAh - güç
300ml - su deposu

Tam Kontrol Parmaklarınızın Ucunda Hassas Haritalama
Doğru LiDAR navigasyonunu kesin olarak belirleyin, evinizin ayrıntılı haritalarını oluşturur ve odalarınızı dört seviyeye kadar tanımlar.
Roborock Otomatik Boşaltma İskelesi

Sık sık temizleyin.
Nadiren boş.

Roborock S7+

Sonik Paspaslama.
Paspas Kaldırma.
Otomatik Boşaltma.

Vurgular:

PreciSense™ LiDAR Navigasyon
Otomatik Oda Tanıma
Scratchsafe™ Jantlar ve Fırçalar
Hassas™ Sensör Dizisi
Yıkanabilir E118 Anma Hava Filtresi
Uyarlanabilir Yol Algoritmaları
Otomatik Yükleme
Çocuk Kilidi
Durum Gösterge Işıkları

* Yalnızca görüntüleme. Nihai ürün tasarımı değişebilir.
1. Üretici tarafından gerçekleştirilen dahili testlere dayanmaktadır. Bu terim, entegre paspas modülünün 3000 kez / dakikaya kadar, yani "sonik" bir aralıkta (20 ila 20.000Hz) olan 50Hz'lik bir frekansa kadar yüksek hızlı pistonlu titreşim üretmek için tahrik edilebilmesiyle ilgilidir.2. IEC 62885-2:2016 / 5.8 standartlarına göre üretici tarafından gerçekleştirilen dahili testlere dayanmaktadır.3. Üretici tarafından yapılan dahili testlere dayanarak, paspas modülü 5 mm'ye kadar kaldırılabilir.4. 4 mm'den yüksek olmayan düşük havlı halılar için uygundur.5. Roborock'un önceki ürünleriyle karşılaştırıldığında.6. Dolu su deposu, dolu pil ve düşük su akışına sahip sert zeminlerde gerçekleştirilen dahili testlere dayanmaktadır. Gerçek sonuçlar, oda özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Menzil, alanın %20'sinin mobilyalarla kaplı olduğu ve paspaslanması gerekmeyeceği varsayımına dayanan bir tahmindir.7. Üretici tarafından Sessiz modda, pili dolu ve paspas sistemi takılı olmayan sert zeminlerde gerçekleştirilen dahili testlere dayanmaktadır. Gerçek sonuçlar ev ortamına göre değişiklik gösterebilir.8. EN 1822-1:2009 standartlarına göre bağımsız bir üçüncü taraf tarafından test edilmiştir.
Özellikler: 

Aksesuar Çeşitleri: Çöp Kovası,Paspas Pedi,Haddeleme Fırçası,Yan Fırça,Süpürücü,Su Deposu
Malzeme: ABS,Diğerleri
İşlev: Paspas



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.