FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
15 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Klasik Tasarım Daha da Gelişmiş Hale Geliyor
18W Hızlı Şarj / Çift Bağlantı Noktalı Giriş / Çıkış / Lityum İyon Polimer Pil
Hava yolculuğu için uygundur*
18W Çift Bağlantı Noktalı GirişYükseltilmiş kendi kendine şarj deneyimi

Hem Micro-USB hem de USB-C için çift bağlantı noktası.
18W'a kadar maksimum giriş gücü;
Kendi kendine şarj işlemi 4 saat içinde* tamamlanabilir.

18W çift bağlantı noktalı çıkış, daha verimli hızlı şarj sağlar
Aynı anda iki cihazı şarj edebilen çift USB-A çıkış arayüzü. Tek port ile 18W MAX hızlı şarjı destekler ve daha kullanışlı hızlı şarj deneyimi sunar.
Yüksek 10000mAh kapasite
Yüksek 10000mAh kapasite, tek bir cihaz* için birden fazla şarj için yeterlidir ve tüm gün şarj ihtiyaçlarınızı karşılar.

1.9 kez - Mi 9 için şarj
1.6 kez - Mi 9T Pro için şarj
2.2 kez - iPhone XS için şarj etme

Hem şarj hem de kendi kendine şarj için tek kablo
Pakette bulunan Micro-USB kablosu veya kendi USB-C kablonuzla, Android cihazları kolayca şarj edebilir veya güç bankasını kendi kendine şarj edebilirsiniz.
*Apple cihazlarını şarj etmek için özel kablo gerekebilir
İki renkte mevcuttur
Gümüş ve siyah; basit ama modern.
Alüminyum alaşımlı metal kapak
Süper yüksek yapısal mukavemet düşmelere ve çarpmalara dayanır.
LED pil göstergesi
Pil durumunu bir bakışta görüntüleyin ve istediğiniz zaman kullanımı öğrenin.
Kullanımı kolay küçük akım şarj fonksiyonu
Mi Bluetooth Kulaklık, Mi Smart Band gibi küçük akımlı cihazları şarj etmek üzere küçük akım şarj moduna geçmek için "Pili Kontrol Et" düğmesine iki kez dokunun*
Daha fazla koruma, gelişmiş güvenlik
Yüksek hassasiyetli direnç, endüktans ve kapasitans bileşenleri ve yüksek kaliteli lityum polimer pil, aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı ısınma, kısa devreler ve diğer arızalarla kolayca başa çıkabilir ve hem güç bankası hem de cihazlar için çoklu koruma sağlar.
Sıcaklık korumasıAkünün güvenli sıcaklık aralığında çalışmasını sağlamak için termistör ve sıcaklık düzenleme mekanizması kullanır.
Kısa devre korumasıAnormal kısa devreler durumunda ana kartı ve pili otomatik olarak hasara karşı korur.
Sıfırlama korumasıDevre dinlenme işlevi eklendi. Güç bankasının düzgün çalışmasını engelleyen arızalar durumunda, kurtarmak için "Pili Kontrol Et" düğmesine dokunabilirsiniz.
Giriş aşırı voltaj korumasıOVP devresi, arka uç devrelerinin zarar görmesini önlemek için giriş aşırı voltajını önleyebilir.
Ters şarj korumasıKablo ve Micro-USB bağlantı noktası ters takılıysa, şarj cihazını korumak için devre otomatik olarak kapanır.
Çıkış aşırı akım korumasıGerektiğinde çıkış akımının akıllı tespiti. Çıkış akımı üst sınırı aşarsa, şarj cihazını korumak için çıkış otomatik olarak kapatılır.
Çıkış aşırı voltajı korumasıGerektiğinde çıkış voltajının akıllı tespiti. Çıkış voltajı üst sınırı aşarsa, şarj edilen cihazı korumak için çıkış otomatik olarak kapatılır.
Aşırı şarj ve aşırı deşarj korumasıPilin aşırı şarj ve aşırı boşalmasını etkili bir şekilde önlemek ve pilin zarar görmesini önlemek için özel pil koruma bileşenleri eklendi.
Donanım düzeyinde aşırı gerilim kısa devre korumasıAkünün aşırı gerilim kısa devre durumunu donanım düzeyinde algılar ve akım devresini kırmak ve pil güvenliğini etkili bir şekilde korumak için hızlı bir şekilde yanıt verir.
Uluslararası havacılık standartlarına uygun olarak: 100Wh'den daha az kapasiteye sahip tek taşınabilir şarj cihazı, UN38.3 testini geçti. Çin Elektronik Standardizasyon Enstitüsü (CESI) laboratuvarlarından test raporları; Rapor No.: S19-B0961-1. Dört saat içinde kendi kendine şarj: güç bankası nominal kapasitesine göre test edilir; test yöntemi, güç bankasını tamamen boşaltan ve 30 dakika boyunca boşta kalma durumuna getiren GB / T35590'dır; standart hızlı şarj kullanılır (18W veya daha yüksek QC hızlı şarj adaptörü gereklidir).10000mAh yüksek kapasite: Tam kapasitede, 10000mAh Mi 18W Hızlı Şarj Güç Bankası 3 bir cihazı birden çok kez şarj edebilir. Küçük akım cihazları: 10000mAh Mi 18W Hızlı Şarj Güç Bankası 3 ayrıca Xiaomi dışındaki markalar tarafından Bluetooth kulaklıklar ve akıllı bantlar için küçük akım şarjını da destekler.Özel notlar içermeyen tüm veriler, ZIMI laboratuvarlarından ölçülen değerlerden oluşur. Veriler çevresel değişikliklere bağlı olarak değişebilir.
Özellikler:

Ürün no: PLM09ZM
Pil türü: Lityum polimer pil
Akü kapasitesi: 10000mAh 3.7V (37Wh)
Anma kapasitesi: 5500mAh (5.1V / 2.6A)
Giriş bağlantı noktası: Micro-USB/USB-C
Çıkış bağlantı noktaları: USB-A x 2
Giriş: 5.0V2.1A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x1: 5.1V2.4A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAKSIMUM)
USB-A x2: 5.1V2.6A
Ürün boyutları: 147.8 x 73.9 x 15.3 mm
Şarj süresi: 9V / 2A veya 12V / 1.5A şarj cihazı ile ~ 4 saat ~ 5V / 2A şarj cihazı ile 6 saat



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.