FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
17 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Dahili su deposu 150ML akıllı kontrol su deposu ile özel olarak tasarlanmış, 8 set püskürtme noktası ekleyin, Suyu eşit şekilde püskürtün, bez her zaman nemi koruyacaktır.
Tek tıkla başlatma, akıllı rota planlama En iyi rotayı planlayın, temizlik işi tamamlandığında otomatik olarak başlangıç noktasına döner.
HUTT THINK akıllı algoritma Emiş gücünü otomatik olarak değiştirin, cam temizliğini otomatik olarak tarayın, manuel cam silme işleminden daha sorunsuz.
2600PA yüksek emiş Akıllı cam tanıma, hızlı adsorpsiyon. Temizleme basıncını otomatik olarak artırın.
Önceden tahmin edin ve engellerden kaçının Pencerenin kenarına ulaştığınızda, pencere otomatik olarak önceden yavaşlar ve kenar camını tekrar tekrar siler.
Akıllı kaçış, çeşitli cam tutkalı malzemelerini, Ortak pencere kenarı malzemelerini ve kenarlıksız camı yargılayabilen lazer algılama sensörüne dört tekerlekli yükseltme, Camın kenarını doğru bir şekilde tanımlayın ve tehlikeden kaçının.
Yüksek kaliteli parçalar, kalite garantili ARM mimarisi, CORTEX-M3 CPU, Lityum polimer pil, FREESCALE basınç sensörü, Gyro çip, Üst düzey fırçasız DC motor. Su seviyesi algılama sensörü Mikrofiber mendiller.
IC insan sesi yayını, dinlediğiniz anda makine durumu bilinebilir.
Hafif ve taşınabilir tasarım 2,99 inç ultra ince gövde, hırsızlık önleme ağı takılı olsa bile temizlenebilir.
düşük gürültü Fan, pompa, motor ve dişli gürültüsünü optimize edin.
Kaymaz özel palet, Çok katmanlı kompozit palet Yenilikçi sentetik malzemeler, dış katmanda yüksek viskoziteli silika jel.
UPS elektrik kesintisi koruması Evde ani bir elektrik kesintisi olsa bile robot 20 dakika boyunca normal şekilde çalışabilir.
Cam, seramik karolar, aynalar, ahşap kapılar, mermer, paslanmaz çelik ve diğer cephe malzemelerinin temizlenmesi için uygun ve çerçevesiz silinebilir.

Boyutlar: 231,5 x 231,5 x 76 mm
Ağırlık: 1,4 kg
Pil: 300 mAh
Giriş voltajı: 100-240V 50 / 60Hz
Çıkış gerilimi: 24V



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.