FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Akıllı telefon ile uzaktan kumanda - 2200W - 46 m2'ye kadar olan ortamlar için uygundur - 16-28ºC arasında sabit sıcaklık - Dahili ekran - IPX4 su geçirmez
2200W ile odaların hızlı ısıtılması
Daha kesin olmak gerekirse, Xiaomi Mi Akıllı Alan Isıtıcı 1S, alüminyum folyo ve 72 ısıtılabilir öğeye sahip akıllı bir elektrikli ısıtıcıdır. Bu, 46 m2'ye kadar olan alanları ısıtmak için mükemmeldir. Ve 2200 W'a varan yüksek ısı yayma gücü sayesinde bunu çok çabuk yapacaktır.
Sessiz çalışma ve doğal hava ısıtma
Bu radyatörün bir diğer avantajı da fan olmamasıdır, bu nedenle havayı kurutmadan ve alerji semptomlarını kötüleştirebilecek partikülleri hareket ettirmeden ve daha sessiz bir çalışma gerçekleştirmeden doğal olarak ısıtır. Bunun yerine, Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S, hava akışını yüzeye yönlendiren ağ bağlantılı, petek benzeri bir iletim sisteminden yararlanır.
16-28ºC arasında sabit sıcaklık
16 ila 28 derece arasında istediğiniz sıcaklığı seçin ve rahatlayın, gerisini Mi Smart Space Heater 1S halleder. Entegre çift sıcaklık sensörü sayesinde, Xiaomi 1S ısıtıcı, önceden ayarlanmış değere ulaşıldığında sıcaklığı sabit tutar.
Akıllı telefondan uzaktan kumanda
Ve işte akıllı kısım! Mi Smart Space Heater 1S radyatörünü Wi-Fi ve Mi Home Uygulaması aracılığıyla bağlayın ve akıllı telefonunuzdan istediğiniz yerden kontrol edin. İşten çıkarken açın, böylece eve geldiğinizde oda zaten sıcak olur; kanepenizden veya yatağınızdan vs. kalkmadan sıcaklığı artırın veya azaltın...
Dokunmatik ekran kontrolü
Telefonunuzu kullanmak istemiyorsanız, buna da ihtiyacınız olmayacak. Xiaomi Mi Akıllı Uzay Isıtıcı ayrıca, sıcaklığı ve gücü buradan ayarlayabilmeniz için üç parlaklık düzeyine ve dokunmatik kontrole sahip geniş bir ekrana sahiptir.
Xiaomi'ye özgü titiz bir tasarım
Mi Smart Space Heater S'yi bu fiyat aralığındaki diğer ısıtıcılardan ayıran şey, detaylara gösterilen özendir. Başlangıç ​​olarak, darbelerden kaynaklanan yaralanmaları önlemek için tüm kenarlar ve köşeler yuvarlatılmıştır; ve bacakları kaymazdır. Ayrıca 6 kg'lık hafifliği ve yan tutacakları sayesinde taşınması ve saklanması çok kolay olacaktır. Ve elbette, IPX4 sertifikalı su geçirmezliği sayesinde banyoda tamamen kullanılabilir olacaktır.
*Bu Xiaomi cihazı Avrupa sunucusuyla senkronize olur
Özellikler:

Genel parametreler

Marka: Xiaomi
Ürün: Akıllı Isıtıcı
Adı: Mi Akıllı Alan Isıtıcı
Model: 1S (DNQZNB05ZM)


teknik parametreler

Tür: Sac Crest
Isı kaynağı: Elektrik
Isıtma gücü: 2200 W
Aşırı ısınma koruması: Evet


Tasarım

Kollar: Evet
Dijital ekran: Evet
Renk: Alüminyum / Beyaz
Döşeme seçenekleri: Zemin


Boyutlar ve ağırlık

Boyutlar (Yükseklik x Genişlik x Derinlik): 459 x 684 x ​​90 mm
Destekli genişlik : 203 mm
Ağırlık: 6 kg




Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.