FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kompakt ve hafif hızlı kurutucu
9,5 cm ultra kısa kasa / 20 m/s süper büyük hava akışı / 50 milyon negatif iyon / 57°C akıllı sıcaklık kontrolü
Tutması rahat, hafif ve seyahat için kullanışlı
Yenilikçi yapı, rahat bir tutuş sağlayan bir ruj çubuğundan daha uzun olmayan ultra kısa bir kasa ile birlikte gelir. Daha fazla güvence için seyahat ederken kolayca yanınızda getirin.

Ruj uzunluğu*
Hafif gövde

Güçlü ve istikrarlı hava akışı sağlamak için turbofan kanatları
Uçak türbin motorlarının çalışma prensibinden yola çıkarak, kavisli kanatlara ve bir hava çıkışına sahip benzersiz bir tasarım, rüzgar gücü kayıplarını azaltır ve hava hızını etkili bir şekilde artırır. Yüksek performanslı motor, yüksek sıcaklık gerektirmeden nemi hızla buharlaştıran güçlü bir hava akışı üretir.

20 m/s m/s - Geniş hava akışı*
7 bıçaklı bıçak - Kanat şeklindeki bıçaklar

Saçınızı korumak için rahat sıcaklık
Sıcaklık saniyede 60 kez algılanır ve sonuç, hava sıcaklığını gerçek zamanlı olarak ayarlamak ve sıcaklığın 57℃'de sabit kalmasını sağlamak için doğrudan mikroişlemciye gönderilir. Bilimsel sıcaklık kontrolü saçın zarar görmesini engeller ve saçınızın sağlıklı parlaklığını korumasına yardımcı olur.
Saçınızı kurutmanın doğru yolu hakkında L'Oréal Sanat Elçisinden bilgi alın
Jason, "Kurutma sırasında saç kurutma makinesini aşağı doğru hareket ettirmek saçların daha yumuşak olmasını sağlar ve saçın daha az hasar görmesine neden olur. Hava çıkışı ile saçınız arasında en az 10 cm'lik bir mesafe bırakmalısınız. Yaz aylarında önerilen sıcaklık 57°C'dir, bu da saçı daha iyi korur."
JASON CUI, L'Oréal Sanat Elçisi, Çin'deki Hermès, LV ve Dior Defilelerinin eski Baş Stilisti ve Harper's Bazaar'ın resmi stilisti.
Saçınıza zarar vermeden hızlı bir şekilde kurutun ve kendinizi yenilenmiş hissederek işe bırakın
Tüm saç kurutma makineleri 6,1 g/dk* kurutma hızına ulaşamaz. Güçlü hava akışı, nemin hızla buharlaşmasını sağlayarak, sabahın erken saatlerinde veya yatmadan önce saçınızı kurutmak için harcanan zamanı azaltır.

Sabahın erken saatleri - Saçları kurutmak için harcanan zamanı azaltır ve size ferahlatıcı bir sabah sağlar
Yatmadan önce - İyi bir gece uykusu için saçınızı hızla kurutur ve korur

Daha pürüzsüz ve parlak saçlar
Dahili iyon jeneratörü, statik elektriği azaltan, kabarmayı önleyen, saç kütiküllerini düzleştiren ve saçınıza parlak bir parlaklık veren güçlü hava akışında 50 milyona kadar negatif iyon salabilir. Ayrıca saçınızın sağlığını iyileştirmek için hızlı ve yumuşak bir kurulama sağlar.

50 milyon negatif iyon*
Saç kütiküllerini düzleştirir
Statik elektriği nötralize eder

Saçınızı nasıl kuruttuğunuz konusunda daha fazla kontrol sahibi olun Daha fazla rahatlık için sıcaklık ayarlarını kaydedin
Sıcak ve soğuk hava arasında serbestçe geçiş yapmanızı ve hava hızını daha iyi kontrol etmenizi sağlar. Başlamak için basitçe basın ve basın ve pürüzsüz ve rahat hava akışı için üç sıcaklık ayarından birini seçin. Kullanılan sıcaklık otomatik olarak kaydedilecek ve bir sonraki kullanımınızda etkinleştirilecektir.
Kavrama size rahat bir dokunma hissi verir
UV kaplama kire karşı dayanıklıdır ve yumuşak bir dokunuşa sahiptir ve size rahat bir tutuş sağlar.
Saçları kuruturken azaltılmış gürültü
Gürültüyü etkin bir şekilde kontrol etmek için iletim sırasında hava akış direnci azaltılır. Daha yumuşak bir ses ve daha güçlü hava akışı ile siz ve aileniz daha keyifli bir saç kurutma deneyimi yaşayabilirsiniz.
Gelişmiş güvenlik için çoklu aşırı ısınma koruması
NTC, giden havanın sıcaklığını gerçek zamanlı olarak algılar. Seçilen yüksek hassasiyetli elemanlar, aşırı sıcaklık durumunda otomatik olarak aşırı ısınma korumasını tetikleyebilir ve gücü kesebilir. Aşırı durumlarda, güvenliği sağlamak için sigorta koruması tetiklenir.

NTC sıcaklık algılama
Aşırı ısınmaya karşı koruma
sigorta koruması

Rafine detaylar, dahiyane tasarım

360 ° çift katmanlı yanma önleyici başlık - Güvenli ve hızlı şekillendirme
Asma kancası - Kolayca saklanabilir
Ergonomik tutamak - Rahat tutuş
Güçlendirilmiş güç kablosu - Isıyı yalıtır ve yüksek sıcaklıklara dayanır

*Ruj uzunluğu: Gövdenin uzunluğu bir ruj çubuğuna (Dior Lip Tattoo) eşdeğerdir. *20 m/sn büyük hava akışı: Örnek ürünün hava çıkışı ile test cihazının hava girişi arasında 10 cm'lik bir mesafeyle, nominal voltajda ölçülen güçlü, soğuk hava modunda maksimum hava hızı. *57℃ akıllı sıcaklık kontrolü: Örnek ürün farklı ortam sıcaklıklarında ve farklı hava hızlarında standart 53 noktalı sıcaklık test cihazı kullanılarak test edildiğinde sıcaklık farkı ±8℃ idi ve test ortam sıcaklığı 15℃/20℃ olarak ayarlandı /25℃/30℃, 57℃ sabit sıcaklıkta güçlü/yumuşak olarak ayarlanmış hava hızı ve hava çıkışından 10 cm uzağa yerleştirilmiş sıcaklık sensörü. *6,1 g/dk'lık kuruma hızı: Değer, 24,3°C sıcaklıkta ve %52 bağıl nemde, ürün yüksek hava akışına ve sıcak hava moduna ayarlanmış ve test bezi havadan 10 cm uzağa yerleştirilmiş olarak ölçülmüştür. örnek ürünün çıkışı



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.