FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Akıllı ol, fit ol

Dahili - GPS/GLONASS
Şık 1.4'' - renkli ekran
5 ATM - suya dayanıklılık
120+ saat yüzü/emoji desteği
Kalp atış hızı/uyku izleme
9 güne kadar pil ömrü

1000'den fazla özelleştirilmiş kombinasyon İstediğiniz zaman yeni görünüm
Mi Watch Lite sadece bir akıllı saat değil, kendine has bir kişiliği var. Saat kasası için üç renk seçeneği, kayış için beş renk seçeneği, 120'den fazla temalı saat yüzü ve sürekli değişen stilinizi karşılamak için saat yüzü işlevi özelleştirmesi* vardır.
1.4" TFT renkli dokunmatik ekran
Otomatik parlaklık ayarını destekler. Bilmeniz gereken her şey tek ekranda.
Hem iç hem de dış mekan egzersizlerini yönetir Kendi kişisel antrenörünüz
11 egzersiz modu5 ATM 50 metreye kadar suya dayanıklılık
İster içeride ister dışarıda olun, Mi Watch Lite hareketinizi gerçek zamanlı olarak takip eder ve egzersizinizin sonuçlarını iyileştirmeye yardımcı olmak için belirli egzersiz hedefleri belirlemeyi destekler.

Açık havada koşu
koşu bandı
Açık bisiklet
Açık su
yüzme
serbest stil
Havuzda yüzme
Kriket*
Doğa yürüyüşü
Patika koşusu
Yürüme
Kapalı bisiklet

Hassas çift uydu konumlandırma sistemiSürekli keşfedin
GPS+GLONASS konumlandırma ve çoklu akıllı sensörlerle saat, yörüngenizi, hızınızı, mesafenizi ve yakılan kalorileri doğru bir şekilde takip edebilir. Ayrıca, egzersiz durumunuzun net bir resmini sağlayarak kalp atış hızınızdaki değişiklikleri ölçebilir.

GPS +GLONASS uydu konumlandırma
Barometre (altimetre)
3 eksenli ivmeölçer/3 eksenli jiroskop
Pusula
PPG sensörü

Profesyonel sağlık izlemeFiziksel durumunuzu takip edin
Kalp atış hızı izleme
Bir PPG sensörü ile donatılmış saat, kalp atış hızınızı günün 24 saati doğru bir şekilde algılayabilir ve kalp atış hızınız normal seviyelerin üzerine çıktığında sizi bilgilendirebilir. Ayrıca, uzun vadeli kalp atış hızı değişikliklerini izlemeye yardımcı olmak için dinlenme kalp atış hızı verilerinizi 30 gün boyunca kaydedebilir.
uyku izleme
İyi uyku alışkanlıklarının korunmasına yardımcı olmak için derin uyku, hafif uyku ve uyku süresi gibi eksiksiz uyku verilerini kaydederek uyku kalitenizi analiz edin.
nefes
Her zaman, her yerde stresi azaltmak için belirli bir ritimde 1 ila 5 dakika arasında rehberli nefes egzersizleri yapın.
Bir bakışta günlük sağlık verileri
Saat, günlük kalp atış hızınızı, egzersiz ve uyku verilerinizi kaydederek sağlık durumunuz hakkında iyi bilgi sahibi olmanızı sağlar.
9 güne kadar pil ömrü Günlük şarj etme zahmetinden tasarruf
2 saatte %100 şarj

9 gün - Tipik kullanım*
10 saat - Sürekli GPS spor modu

Bileğinizde daha pratik özellikler

Günlük yakılan kalori kayıtları, adım sayısı ve ayağa kalktığınız zamanlar.
Çağrıları, metinleri ve uygulama bildirimlerini anında görüntüleyin
Telefonunuzu cebinizde tutarken müziği kontrol edin
Aktif kalmanızı hatırlatmak için boşta kalma uyarıları


Telefon bul
Hava Durumu
Alarm
İzlemeyi durdur
El feneri
zamanlayıcı

Moda Morandi renklerinde üç saat kasası ve beş kayış, istediğiniz gibi bir araya getirin

Pembe
Fildişi
Siyah
lacivert
zeytin

*50m su geçirmezlik, GB/T 30106-2013 standardına dayanmaktadır ve Çin Ulusal Horolojik Kalite Denetim ve Test Merkezi tarafından test edilmiştir. Suya dayanıklılık rapor numaraları: Mi Watch Lite: QT2009041. Suya dayanıklılık derecesi 5 ATM'dir (su altında 50 m derinliğe eşdeğer), cihazın duş alırken ve yüzerken giyilmesine izin verir, ancak saunalarda veya dalış sırasında kullanılamaz.*Uygulamanın kullanıcı arayüzü değişebilir. Doğru bir temsil için lütfen Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite'ın indirilen gerçek sürümüne bakın.*Cihaz şu anda yalnızca uzun gece uykularını izlemeyi destekler ve gündüz kısa şekerlemelerin izlenmesini desteklemez. Uzun gece uykusu, gece boyunca uykuya daldıktan sonra iki saatten fazla süren uykuyu ifade eder. Standart gece periyodu ertesi gün 21:00 ile 9:00 arasındadır. Aşağıdaki koşullardan birini karşılayan uzun gece uykusu izlenebilir: 1) Uyku süresi tamamen gece süresi içindedir; 2) Uyku, 21:00'den önce başlar veya 9:00'dan sonra biter, ancak uyku süresinin %50'sinden fazlası gece süresi içinde meydana gelmiştir.*Kriket modu, OTA güncellemeleri yoluyla yükseltilebilir.*Özelleştirilmiş saat yüzü işlevleri: Bazı saat kadranları özelleştirilmiş ekran içeriğini destekler, böylece en sevdiğiniz veya en sık kullandığınız işlevleri ihtiyaçlarınıza göre saatte görüntülemeyi seçebilirsiniz.*Siyah, Fildişi ve Lacivert saat kasaları ilgili renkte bir kayışla gelir. Zeytin ve Pembe kayışlar ayrıca satın alınmalıdır.*Bu sayfadaki şarj ve pil ömrüyle ilgili tüm veriler Zhou Hai laboratuvarlarından alınmıştır. Gerçek sonuçlar, yazılım sürümü, ortam ve saat sürümündeki farklılıklara göre değişebilir ve gerçek ürünü yansıtmayabilir.*Tipik pil kullanımı şu şekilde ölçülmüştür: Saat varsayılan fabrika ayarlarına ayarlanmıştır. Uyku izleme, 30 dakikalık aralıklı kalp atış hızı izleme ve kesintisiz adım sayımı etkinleştirildi. Bluetooth her gün 100 bildirim aldı ve görüntüledi, günde iki alarm ayarlandı, kilitli ekran 50 kez açıldı



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.