FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Parlak gün ışığının ve çoklu akıllı kontrollerin keyfini çıkarın

Google Asistan ile çalışır

* Amazon, Alexa ve ilgili tüm logolar, Amazon.com, Inc. veya bağlı kuruluşlarının ticari markalarıdır* Amazon Alexa, yerel kullanılabilirliğe tabidir

2700K sıcak beyaz ışık
Ayarlanabilir parlaklık
Akıllı kontroller
Aydınlatmanızı özelleştirin

Mi Smart LED Ampul (Sıcak Beyaz), düşük renk sıcaklığına ve sıcak sarı ışığa sahip 2700K boncuk kullanır. Sonuç, rahatlamanıza yardımcı olan ve evinizi daha sıcak hissettiren yumuşak bir aydınlatmadır. Parlaklık 810 lm'ye ulaşır ve her zaman ayarlanabilir. Bir düğmeye tıklayarak karanlıktan gün ışığına geçin.
Kurulumu kolay Wi-Fi bağlantısı
Mi Smart LED Ampul (Sıcak Beyaz), ağ geçidi olmadan akıllı ev sisteminize Wi-Fi aracılığıyla bağlanabilir. Ampulü taktıktan sonra, Mi uygulamasına bağlanın ve akıllı aydınlatmanızın keyfini çıkarmaya başlayın.
Akıllı kontroller
Mi Home uygulaması, kademesiz ampul karartma ve aydınlatmanın yanı sıra programlanmış açma ve kapama süreleri, gecikmeli ışık kapatma ve diğer özenli ayarlar sağlar. Yaşam tarzınıza daha uygun bir şey istiyorsanız, Mi Smart LED Ampulü (Sıcak Beyaz) kullanın.
Akıllı sesli komutlar
Açmak veya kapatmak için yürümek istemiyor musunuz? Mi Smart LED Ampul (Sıcak Beyaz), Amazon Alexa ve Google Assistant ile sesle kontrol edilebilir. Ampulü açmak veya kapatmak veya parlaklığını ayarlamak için sesinizi kullanın. Akıllı olmak bu kadar kolay.

Hey google, ışığı aç.
Hey google, ışığı kapat.

Parlaklığı istediğiniz zaman yumuşak ay benzeri bir parıltıdan güneş kadar parlak bir ışığa ayarlayın ve tekrar geri dönün
Parlaklık 810 lm'ye ulaşır ve her zaman ayarlanabilir. Bunu 2700K sıcak sarı ile birleştirirseniz, düşük parlaklıkta ay ışığının saten parlaklığına ve yüksek parlaklıkta güneş ışığının sıcak parlaklığına sahip olursunuz.
Aydınlatma oyununuzu daha da fazla aydınlatma seçeneğiyle özelleştirin
Çocuğunuzla rahat bir okuma zamanı geçiriyor, fazla mesai yapıyor veya yalnız çalışıyor olun, aydınlatmanızı farklı durumlar için özelleştirmek için aydınlatma önerilerimizi ve favoriler klasörünüzü kullanın.
Daha iyi ısı dağılımı için özenle seçilmiş malzemeler
Hafif malzeme, eşit ısı dağılımı ve kusursuz bir görünüm sağlar. Yüksek kırılma indeksli PC ışık yayan yüzey son derece şeffaftır ve parlak ancak yumuşak bir aydınlatma sağlar.
25.000 saatlik hizmet ömrüyle daha fazla enerji tasarrufu için düşük enerji tüketimi
Mi Smart LED Ampul (Sıcak Beyaz), 8 W kadar az güç kullanırken 810 lm'ye kadar parlaklık sağlar. Daha fazla enerji tasarrufu yapacak ve daha az elektrik kullanacaksınız. 25.000 saatlik kullanım ömrü, günde 6 saatlik kullanımda ampulün 11,4 yıl dayanacağı anlamına gelir.
Özellikler:

Model: XMBGDP01YLK
Işık Akısı: 40–810 lm
Renk Sıcaklığı: 2700 K
Lamba Uydurma: E27
Anma Gücü: 8w
Boyutlar: 60 × 60 × 116 mm
Hizmet Ömrü Yaklaşık: 25.000 saat
Çalışma Sıcaklığı: -10℃ ila 40℃
Çalışma Nemi: %0–85 RH
Çalışma Frekansı: 2412–2472 MHz
Nominal Giriş: 220–240 V, 50/60 Hz, 0,04 A
Wi-Fi Bağlantısı: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Maksimum Çıkış Gücü: 15,31 dBm



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.