FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Mi Hareketle Etkinleştirilen Gece Lambası 2 - Bluetooth
Aydınlatma, hareket algılama ve ışık algılama için 3'ü 1 arada akıllı ışık

Hareketle etkinleştirilen: Geniş aralıklı hareket aktivasyonu, karanlık alana girer girmez ışık yanar
360° dönüş: Esnek açı ayarlamaları için manyetik tasarım
Düşük enerji tüketimi: Tamamen sensör olarak kullanıldığında 17 aylık pil ömrü
Hareket algılama: İnsan/hayvan hareketi algılama
Işık algılama: Ortam aydınlatma koşulları algılama
Akıllı bağlantı: Bluetooth ağ geçidi aracılığıyla bir dizi akıllı cihaza bağlanın

Uygulama aracılığıyla akıllı aydınlatma ayarları İdeal gece aydınlatmanızı özelleştirin
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) karanlıkta insan hareketini algılayabilir. Algılandığında, ışık yanar. Cihaz yükseltmeleri sizi düşünerek yapılmıştır. Ortamınız için mükemmel aydınlatmayı bulun, parlaklık ve aydınlatma süresi Mi Home/Xiaomi Home uygulamasında ayarlanabilir.
*Uygulamada ayarları yapmak veya aygıt yazılımını güncellemek için önce telefonunuzda Bluetooth işlevini etkinleştirin, ardından vücudunuzu gece ışığının indüksiyon aralığı içinde hareket ettirin veya Bluetooth düğmesini her iki tarafa doğru itin.*Gece ışığı parlaklık testi Raporu No.: WTF20F02004812N.
Bağımsız sensör işlevleri* Akıllı bağlantı bağlantılarından en iyi şekilde yararlanın
Kullanışlı ve eğlenceli Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth), hareket sensörü* ve ışık sensörü* olarak kullanılabilir. Bluetooth ağ geçidi kullanılarak cihaz, farklı zamanlarda farklı cihazlara bağlanacak şekilde ayarlanabilir.
*Sensör işlevleri yalnızca bir Bluetooth ağ geçidi aracılığıyla bağlanıldığında etkinleştirilebilir. Lütfen hesabınızın Bluetooth ağ geçidi desteğine sahip cihazlar içerdiğinden emin olun.*Işık sensörü, iki tür ortam aydınlatmasını algılamak için kullanılabilir: parlak veya karanlık. Belirli veriler görüntülenmez.*Mi Home/Xiaomi Home uygulaması, cihaz bir hareket ve ışık sensörü olarak kullanıldığında on farklı rapor koşulu içerir. Şunları içerir: İnsan vücudu hareketi, ortam ışığı durumu aydınlık/karanlık, ortam ışığı durumu parlak /karanlık ve insan hareketi, X dakika boyunca insan vücudu hareketi yok.
İşten saat 19:00'da eve geldiğinizde, verandanızdaki gece lambası karanlık ortam aydınlatmasını ve hareketini algılar ve Mi Smart LED Tavan Işığını ve Mi Hava Arındırıcıyı otomatik olarak açar.
Gece yarısı ile 7:00 arasında kalktığınızda yatak odanızdaki gece lambası hareketi algılar ve düşük parlaklıkta Mi Smart LED Tavan Işığını otomatik olarak açar.
Daha da erişilebilir aydınlatma senaryoları için manyetik montaj tasarımı360° dönüş
Gece lambası, komodin gibi düz yüzeylerde serbestçe durabilir. Tabandaki yapışkan etiket* montaj için kullanılabilir. Ana ışığı yakmak zorunda kalmadan net bir aydınlatma için gardıroplarda ve verandalarda parlaklığı yükseltin. Yumuşak, rahatsız edici olmayan aydınlatma için merdivenlerde ve yatak odalarında parlaklığı azaltın. Ayrı olarak kullanmak için gece lambasını tabandan çıkarın.
* Yüzeylere zarar verebileceğinden, bu üründeki yapışkan etiketi tekrar kullanmayın. Takmadan önce ürünün doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olun.
En düşük parlaklık ayarında yalnızca üç adet AA pil 365 gün pil ömrü*
En yüksek parlaklık ayarında* 180 günlük pil ömrü. Mi Home/Xiaomi Home uygulaması aracılığıyla gece lambası işlevini de kapatabilirsiniz. Yalnızca sensör olarak kullanıldığında 17 aylık pil ömrüyle uzun süreli, sorunsuz kullanım.*
*Aydınlatma işlevi kullanımdayken pil ömrü, ışığın her biri 15 saniye olmak üzere günde 15 kez açılmasına göre hesaplanır. *AA piller ürün paketine dahil değildir. *Cihaz tamamen sensör olarak kullanıldığında ve aydınlatma işlevi kullanılmadığında pil ömrü, günde 80 hareket algılama ve 20 ışık algılamanın yanı sıra günde 24 x 6 = 144 düzenli rapor temel alınarak hesaplanır.* Yukarıda sunulan veriler, 1500 mAh nominal kapasiteye sahip bir AA pil temel alınarak hesaplanmıştır.
120° geniş algılama alanı6m'ye kadar sensör mesafesi
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth), en hassas insan hareketlerini algılayabilen özelleştirilmiş bir Fresnel lense sahiptir. Cihaz, ışığın önünde 6 m* mesafede ve yanlarda 2,5 m* mesafede hareketi algılayabilen 120° ekstra geniş yatay sensör aralığına sahiptir.
*Gece ışık sensörü menzil testi Rapor No.: WTF20F02004812N.
Görünür titreme yok*, zararlı mavi ışık yok* Işık kaynağı, gelişmiş göz koruması için bilimsel olarak yapılandırılmıştır
Görünür titreme veya zararlı mavi ışık içermeyen 2800K sıcak, yumuşak sarı ışığa* sahiptir, böylece geceleri kimseyi rahatsız etmeden kalkabilirsiniz.
*Görünür titreme yok, zararlı mavi ışık yok, 2800K test Rapor No.: WTF20F02004812N.
Kurulum
Doğru algılama için, taban zeminden 1,9 m yükseğe monte edildiğinde ışığın aşağıya bakması tavsiye edilir. Aynı nedenle, taban zeminden 0,5 m altına monte edildiğinde ışığın yukarıya bakılması tavsiye edilir. Farklı montaj yükseklikleri için açının ayarlanması gerekir



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.