FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Etkili, antibakteriyel sabun, elinizi uzattığınızda dağıtılır.
Temassız Tasarım Daha Hijyeniktir / Tüm mikropların %99,9'unu öldürmede etkilidir/ Nemlendirici ve rahat bitki özleri
* Sabunluk × 1 Dahil
2018 İyi Tasarım Ödülü sahibi Mi Otomatik Sabunluk Seti
Temassız otomatik sabunluk olarak, zamandan ve sudan tasarruf sağlarken tutarlı ve etkili temizlik sağlar. Kompakt, minimalist ve sade tasarım, herhangi bir banyo veya mutfak için mükemmeldir ve yüksek kaliteli ve zarif bir elde yıkama deneyimi sunar.
—— İyi Tasarım Ödülü Komitesi
Otomatik, temassız sabun dağıtımıTüm ailenin bakımını üstlenir
Ailenizin sağlığını korumak için bu yeni el yıkama deneyimiyle başlayın. Şimdi, etkili el temizliği ve hafif koruma sağlayan bol, yoğun sabun için ellerinizi uzatın. Yüksek afiniteli baloncuklar ile çocuklarınız bile el yıkamaya bayılacak.

Yakınlık kızılötesi indüksiyon
0.25 saniyede hızlı sabun dağıtımı

Derin cilt temizliği için gözeneklerinize nüfuz eden bol miktarda mikro boyutlu kabarcıklar.
Gaz-sıvı köpük oranını 12:1[2] arasında ayarlayın. Köpük yoğundur ve iki aşamalı bir ayırma filtresine sahip mikrometre boyutunda bir delikten geçtikten sonra güçlü bir şekilde yapışır. İnce, yoğun köpük cilt epidermisi için yeterli koruma sağlar ve derinlemesine temizlik için ince gözeneklere ulaşır.
%99,9'a varan antibakteriyel oranıyla günlük bakterileri etkili bir şekilde engeller[ 3 ]
Yetkili bir laboratuvar tarafından yapılan testler, tüm aile için etkili koruma için E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans ve diğer yaygın günlük bakterileri %99,9'a kadar inhibisyon oranıyla etkili bir şekilde inhibe edebileceğini kanıtlamıştır.
Hafif asidik formülü cilt pH'ına yakın bir pH düzeyine sahiptir [ 4 ] Sıkılık içermeyen hafif, hassas cilt bakımı
Düşük asitli formülü insan cildiyle aynı pH değerine sahiptir, bu nedenle uzun süreli kullanım cildin pH dengesine zarar vermez, elleri yumuşak ve pürüzsüz bırakır. Eklenen gliserin hafif bir dokuya sahiptir, doğal yağlardan yapılır ve ellerinizi nemlendirir.
Doğal bitki özü ferahlatıcı ve hoştur.
Fransa'dan LMR doğal bitki özü ile kokulandırılmıştır.
Amino asit el dezenfektanı
Yumuşak dokulu doğal hindistancevizi yağı ve sıkılık olmadan uzun süreli nem için amino asit içeren hammaddeler. Koku, portakal çiçeğinin tatlı notaları ile vadideki zambaktan oluşur. Doku yumuşaktır. Nemlendirici, taze meyveli koku, davetkar, hoş bir aromada bir araya gelen sudaki çiçekler gibidir.

Üst notalar: Vadideki zambak, portakal çiçeği, mandalina
Gövde notaları: Armut, elma, salatalık
Temel notlar: Peru balsamı

Bir şişenin uzun süre dayanabilmesi için doğru dağıtım
Kontrollü miktarda sabun dağıtılır. Zengin köpük elleri temizler ve kolay durulanır, kalıntı bırakmaz.320 ml büyük kapasiteBütün aileye 50 güne kadar kullanım ve 400'e kadar sabun dağıtım döngüsü sağlar. [ 5 ]
Yüksek verimli mikro motor Düşük güç tüketimi ile daha sessiz
Kauçuk sönümleme yapısına sahip yüksek verimli mikro motor, yüksek verimli sabun dağıtımı sağlar ve gürültüden rahatsız olmayacak şekilde sessizdir. Akıllı ışık indüksiyon tasarımı güç tüketimini azaltır. Dört adet AA pil, tüm aile için 9 aya kadar kullanım sağlayabilir. [ 6 ]
Klasik, minimalist tasarım Kompakt tasarım her ortam için mükemmeldir
Klasik minimalist tasarım, banyolar ve mutfaklar için idealdir. Dağıtıcının gövdesi, basit sabun seviyesi izleme için şeffaf, yüksek dereceli mat bir yüzeye sahiptir.

Kompakt gövde, serbest duruş
Sıçramaya dayanıklı[ 7 ]
Çevre dostu malzemeler[ 8 ]

Dünya Sağlık Örgütü tavsiyelerine uyun Sağlıklı el yıkama hijyeni uygulayın

İndüksiyon sabunluk
Avuç içlerinizi birbirine sürtün
Avuç içlerinizle ellerinizin arkasını ovun
Parmaklarınızı birbirine kenetleyin
başparmaklarını çevir
Parmak uçlarınızı ovun
Temiz su ile durulayın

Lütfen dikkat: az sayıda kullanıcı bu ürüne alerjik reaksiyon gösterebilir, bu durumda lütfen acil tıbbi yardım isteyin.
[1]Xiaowei laboratuvarından alınan test verileri, testleri takiben, sabun dağıtımını tetiklemek için gereken en uzun süre 0,25 saniyedir.[2]Xiaowei laboratuvarından alınan test verileri, test sonuçları oda sıcaklığında (25℃) 12:1 gösterdi.[ 3]%99,9'a varan antibakteriyel oranı, test koşulları altında E. coli, Staphylococcus aureus ve Candida albicans için %99,9'a varan antibakteriyel oranı ifade eder. Sonuçlar sadece referans içindir. Guangzhou CAS Test Technology Service Co., Ltd. tarafından yayınlanan antibakteriyel oran testi raporu, Rapor No.: Guangzhou CAS Test Technology Service Co., Ltd. tarafından yürütülen antibakteriyel el dezenfektanı için JKW180227-04.[4]pH değeri testi, Rapor No .: JKW180227-04. Shanghai DongPu (SDP) Analitik Teknoloji ve Hizmetler A.Ş. tarafından yürütülen amino asit dezenfektanı için pH değeri testi, Rapor No.: SDP-R-20180903-9.[5]Xiaowei Biyoloji Laboratuvarı'ndan alınan test verileri, bir varsayıma dayalı olarak hesaplanmıştır o



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.