FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Ultra kısa mesafe, eviniz için devasa bir ekran

Ultra kısa mesafeli, duvara monte edilebilir
Büyük 150” projeksiyon alanı
ALPD 3.0 lazer ışık kaynağı teknolojisi
Yüksek renk doğruluğu ve parlaklığı.
3000:1 doğal kontrast
Yerleşik Google Asistan / Google Android 8.1 TV içeriği

* Xiaomi Lazer Projektör, TV set üstü kutusu veya IPTV set üstü kutusu gibi bir TV alıcısı aracılığıyla geleneksel kablolu TV programlarını gösterebilir. Yayın televizyon sinyallerini doğrudan alamaz.
Japonya'nın 2017 İyi Tasarım Ödülü sahibi
Japonya İyi Tasarım Ödülü, iF Tasarım Ödülü, Red Dot Ödülü ve IDEA Ödülü, dört büyük küresel tasarım ödülü olarak biliniyor.
Bu, 1500 lümen ve 3000:1 yüksek kontrast oranı ve 20.000 saatlik ürün ömrü ile 50 cm mesafede 150 inç'e kadar Full HD sunan ALPD teknolojisine sahip dünyanın ilk ultra kısa odaklı lazer projektörüdür. Bu yüksek teknoloji ürünü ürün, kompakt ve minimal bir "kutu" tasarım dili kullanır ve Bluetooth uzaktan kumandasında bile stil tutarlılığını korur. Cihazı odanın herhangi bir yerinden kontrol edin. Sesle etkinleştirilen yardımcılar, programları hızlı bir şekilde bulabilir veya başka etkileşimli görüntüleme deneyimleri sağlayabilir.
- İyi Tasarım Ödülü Jüri Paneli
Eviniz için devasa bir ekran
Xiaomi Lazer Projektör, 150 inç büyüklüğünde bir ekranı yansıtabilir. Özel tiyatroyu evinize getirin.
Devasa 150” projeksiyon alanıEvinizi özel bir sinemaya dönüştürün
Ekran boyutunu 80-150 inç arasında herhangi bir yere kolayca ayarlayın.
Devasa ekranda film izlemenin, konser dinlemenin veya oyun oynamanın sürükleyici zevkini yaşayın.
Ultra kısa mesafeli mesafeYakın mesafeden bile büyük bir ekran yansıtın
Geleneksel projektörlerin ihtiyaç duyduğu uzun mesafeli projeksiyonun rahatsızlığını ortadan kaldırmak için 0,233:1 ultra kısa odaklı lens tasarımı kullanır. Xiaomi Lazer Projektör, bir TV kabini üzerindeki ekran yüzeyinden 1,97'' ~ 19,7'' uzağa yerleştirilebilir veya bir duvara monte edilebilir. Zor kablolama veya engellerle uğraşmaya gerek yoktur.

Ekran yüzeyinden 1,97'' ~ 19,7''
Taşıması kolay
Özel kablolamaya gerek yok

Sinema kalitesi
Xiaomi Lazer Projektör, sinemalarda bulunanlarla karşılaştırılabilir 3000:1 doğal kontrasta sahiptir. %16-18'e varan kırmızı ışık oranlarıyla renkler canlı ve parlaktır.
ALPD 3.0 lazer ışık kaynağı teknolojisi
Ekran rengi, kontrast ve parlaklıkta pazar lideri olan Appotronics* tarafından geliştirilen yeni ALPD 3.0 lazer görüntüleme teknolojisine sahiptir. ALPD 3.0, yalnızca resimler parlak ve net olmakla kalmaz, aynı zamanda ürün ömrünü artırmamıza ve makinenin boyutunu küçültmemize olanak tanır.
* Appotronics, dünyanın önde gelen yüksek parlaklıkta lazer fosfor teknolojisi yenilikçisidir. Dünya çapında 3.000'den fazla tiyatro bu teknolojiyi kullanıyor.
%85+ NTSC renk aralığıGeniş renk aralığı ve dağılımı
Renk, tüm projeksiyon ekranının önemli bir parçasıdır. Renk aralığı çok küçükse projektör filmin gerçek renklerini gösteremez. Xiaomi Lazer Projektör, %16-18* kırmızı ışık projeksiyon oranları için yenilikçi beş aşamalı renk tekerleği teknolojisini kullanır. %85'lik NTSC renk aralığı, zengin ve aslına uygun renk üretimi sağlar.
* Geleneksel projektörler genellikle yalnızca üç veya dört aşamalı renk çarkları kullanır. Kırmızı ışık yansıtma oranları genellikle %10'un altına düşer
3000:1 doğal kontrast Daha karanlık sahneler bile net bir şekilde yansıtılır
Karanlık resimler net bir şekilde yansıtılmadığından, bir sinemada önemli ayrıntıları net bir şekilde görmenin zor olabileceğinden sık sık şikayet ederiz. Xiaomi Lazer Projektör, sinemalardaki 2000:1 standardının oldukça üzerinde, 3000:1 doğal kontrasta sahiptir. Ayrıca 1920*1080 çözünürlüğe ve HDR desteğine sahiptir, bu nedenle ayrıntılar karanlıkta bile nettir.
5000 lümen parlaklık ışık kaynağı
Xiaomi Lazer Projektör, sinema standardıyla karşılaştırılabilir 5000 lümene kadar ışık kaynağı parlaklığı, 1600 ANSI lümene kadar görüntü parlaklığı ve 15-18fL projeksiyon ekranı parlaklığı sunar.
* fL, parlaklığı ölçmek için Çin sineması çapında standarttır. Çin'de 2D sinema projeksiyonu için genellikle 14 fL parlaklık ve 3D resimler için 4,5 fL parlaklık kabul edilir.
TL DLP dijital ışık işleme teknolojisi
Texas Instruments'ın DLP dijital ışık işleme teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji, görsel dijital bilgi ekranı için DMD çipine dayanmaktadır. Bu teknolojiyi kullanan Xiaomi Lazer Projektör, resmi daha net ve canlı bir şekilde gösterebilir. Aynı zamanda resimdeki detaylar yüksek restorasyon oranı ile canlıdır.
5,4um piksel DMD çip2,07 milyon yansıtıcı lens, böylece büyük ekranın her inçinin net ve net olması
Çip, her biri saniyede 16,66 milyon döngü hızında bağımsız olarak ± 17 ° dönen küçük bir aynaya benzeyen 2,07 milyondan fazla 5,4um reflektöre sahiptir ve ışının farklı renklerini yüksek bir ışık için ultra kısa odaklı bir lazer merceğinde birleştirir. -tanım görüntüleme deneyimi.
25000 saatin üzerinde lamba ömrü Yılın her günü film izleyin.
Appotronics ALPD 3.0 lazer ışık kaynağı teknolojisi, zamana eşdeğer 25.000 saat veya daha fazla lamba ömrünü etkin bir şekilde sağlayabilir



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.