FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Yaptığınız her yere giden dinamik ses kalitesi Suya ve Toza Dayanıklı / Uzun Pil Ömrü / Bluetooth 5.0 / Çift Ses
Kompakt, taşınabilir ve hafif
Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, bir çantada taşıyabileceğiniz veya avucunuzun içinde tutabileceğiniz kadar küçüktür. Her hoparlör yalnızca bir Mi 9 Pro cep telefonu ağırlığındadır, böylece müziğinizi herhangi bir ağırlık hissetmeden istediğiniz yere götürebilirsiniz.
Gelişmiş tasarım, dinamik ses dışında her şeyi gizler
İç mekanın kompakt ancak güçlü tasarımı, nadir toprak mıknatıslı çift sürücüleri, Kanadalı uzun fiber diyaframı ve pasif radyatörü bir araya getirerek, hoparlörün maksimum heyecan ve keyif için göz kamaştırıcı ses kalitesiyle müziği yeniden üretmesini sağlar.

Nadir toprak mıknatıslı çift sürücü - Güçlü mıknatıslar, yüksek hassasiyet ve gerçekçi ayrıntı sağlar.
Kanada uzun fiber diyaframı - Uygun sönümleme, net ve doğal ses için koni kırılmasını bastırır.
Pasif radyatör - Daha iyi ses dokusu için derin bas ve düşük frekans üretimini geliştirir.

İçiniz rahat olsun diye IP67 derecelendirmesi*
Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, toza ve suya dayanıklılık için seviye 5 olarak derecelendirilmiştir; bu, dahili bileşenlerin ter, yağmur ve tozdan korunduğu anlamına gelir, böylece onu her yere götürerek güvende hissedebilirsiniz.
Daha uzun süreli kullanım için 10 saatlik pil
Büyük 2000 mAh pil ile tam şarjla 10 saate kadar* müziğin keyfini çıkarın. USB-C şarj bağlantı noktası, daha hızlı ve daha kolay şarj için yukarı veya aşağı fiş yönünü destekler. Daha fazla güç ve daha uzun pil ömrü, dışarı çıktığınızda müziğinizin daha uzun süre dayanması anlamına gelir.
Hızlı, kararlı bağlantılar için Bluetooth 5.0
Çok çeşitli cihazlarla uyumluluk, sabit bir sinyal, hızlı aktarım hızı ve güçlü parazit azaltma sağlayan entegre Bluetooth 5.0 yongasıyla kablosuz özgürlüğün keyfini çıkarın.
Stereo ses için çift ses*
Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, gerçek kablosuz stereo bağlantısını destekler. Bu, daha etkileyici bir dinleme deneyimi için iki hoparlörü sağ ve sol ses kanalları olarak hizmet veren iki hoparlörle kablosuz stereo yapılandırmasında birleştirmenize olanak tanır.
Daha iyi konuşmalar için daha net ses
Tek dokunuşla aramaları yanıtlayın ve kapatın ve yüksek hassasiyet ve sinyal-gürültü oranına sahip dahili mikrofon ve ayrıca entegre yankı iptali sayesinde aramalarda net, doğal sesin keyfini çıkarın.
*Toza ve suya dayanıklılık test kurumu: Shenzhen Metroloji ve Kalite Kontrol Akademisi; Test raporu: WTI96003463. *Hoparlör pil ömrü test koşulları: Hoparlör, tam şarjla %60 ses seviyesinde Tek modda 10 saate kadar müzik çalabilir. Veriler çevre ve kullanım koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Test kurumu: MORLAB Laboratuvarı. Rapor numarası: SZ19110107A01. *Çift ses bağlantısı, bağlı olan her iki cihazın da bu özelliğe sahip olmasını gerektirir. Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, tek bir hoparlör olarak satılır; ikili ses bağlantısı işlevini kullanmak için iki adet satın alınabilir. En iyi kablosuz stereo deneyimi için, bağlı iki hoparlörü 0,5 ila 1,2 metre arayla yerleştirmeniz önerilir. *Şarj etmeden önce şarj portunda sıvı ve yabancı cisim olmadığından emin olun. Şarj portuna su girmesini önlemek için hoparlörü kullanırken kauçuk şarj portu kapağını sıkıca kapatın. *Hoparlör ıslanırsa, çalışır durumda ve iyi durumda tutmak için mümkün olduğunca çabuk kurulayın.
Özellikler:

Ürün model numarası: XMYX04WM
Ürün boyutları: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth profilleri: HFP/A2DP/AVRCP
Pil kapasitesi: 2000 mAh
Toza ve suya dayanıklılık: IP55
Giriş parametreleri: 5V 1A
Diğer özellikler: Çift ses bağlantısı
Ürün net ağırlığı: 185 g
Bluetooth sürümü: Bluetooth 5.0
İletişim mesafesi: 10 m (engelsiz açık alan)
Sürekli oynatma süresi: 10 saat (%60 ses seviyesi)
Şarj bağlantı noktası: USB-C
Uygulanan standartlar: Q/WMSX 010-2018



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.