FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Her yerde 4K yayın yapın

Taşınabilir 4K Akış Ortamı
Dolby Atmos™ ve Dolby Vision® desteklenir
Android TV™ 11 tarafından desteklenmektedir
Google Asistan* yerleşik

Akıllı bağlantıda yeni bir dönem
Akıllı Android TV™ sistemi ile Xiaomi TV Stick 4K size her zaman, her yerde yeni bir multimedya deneyimi sunuyor. Kompakt ve taşınabilir, ekranlarınıza daha akıllı bir yaşam getiriyor*.
Android TV™ 11* harikasını yaşayın
Xiaomi TV Stick 4K, basit ama sürükleyici bir deneyim sunan Android TV™ 11 ile donatılmıştır. Favori uygulamalarınızdan 400.000'den fazla filmi ve şovu keşfedin. Google play'den 7000'den fazla uygulama edinin*. Müzik ve oyun oynayın, herhangi bir cihazdan yayın yapın ve daha fazlasını yapın*.
Nihai görüntüleme deneyimi
Dolby Vision® teknolojisiyle birleştirilmiş 4K * ultra yüksek çözünürlüklü çıkış, video kalitesini başka bir düzeye taşır. Canlı ve sürükleyici bir görsel deneyime katılın.
Üstün ses deneyimi için surround ses*
Müzik, oyun, film veya TV dizileriyle ilgileniyor olun, Dolby Atmos® ve DTS HD teknolojisinin eklenmesi, seslere her zamankinden daha fazla zenginlik ve gerçekçilik sunar.
Google Asistan ile TV'nizi daha akıllı hale getirin*
Google Asistan* ile tonlarca eğlenceye hızlı erişimin keyfini çıkarabilir, bilgi arayabilir ve akıllı ev cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, akıllı olmayan TV'lere konuşma tanıma rahatlığını da getiriyor.
Küçük ama güçlü
Xiaomi TV Stick 4K'nın kompakt form faktörü, güçlü performans sunan dört çekirdekli bir işlemciye sahiptir. İster yüksek çözünürlüklü bir film izliyor, ister yüksek kaliteli müzik dinliyor veya oyun oynuyor olun, beklediğiniz şey hız ve kararlılıktır.

Dört çekirdekli işlemci
Yüksek performanslı GPU
2GB RAM*
8GB ROM*

Küçük ekranınızı büyük ekrana koyun
Dahili Chromecast'i* kullanarak sevdiğiniz eğlenceyi telefonunuzdan, tabletinizden veya dizüstü bilgisayarınızdan TV'nize aktarın.
Bağlanmanın daha kolay yolları

HDMI
Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth®

360 ° bluetooth uzaktan kumanda
Bluetooth ve sesli kontrol desteği ile birlikte kullanımı kolay düğme düzeni, her açıdan 360° kontrolün keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Her şey kolaylık, rahatlık ve her şeyi istediğiniz gibi kontrol etmekle ilgili.
Hafif ve taşınabilir tasarım
İhtiyacınız olan yerde kullanın: Xiaomi TV Stick 4K'nın hafif ve kompakt form faktörü, kullanımı ve taşınmasını kolaylaştırır. İster evde ister uzakta olun, en sevdiğiniz video içeriğini istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde izleyin.
Sadece 3 adımda kullanıma hazır

Xiaomi TV Stick 4K'yı TV'nize bağlayın
Wi-Fi'ye bağlanın
İzlemeye Başla

Özellikler:

Boyutlar

Uzunluk - 106,8 mm
Genişlik - 29,4 mm
Kalınlık - 15,4 mm
Ağırlık - 42,8g
Siyah renk


Özellikler

Çıktı Çözünürlüğü - 4k
CPU - Dört çekirdekli Cortex-A35
GPU - Mali-G31 MP2
RAM - 2 GB
Depolama - 8 GB
İşletim Sistemi - Android TV™ 11
İçerik - Netflix, Amazon Prime Video ve Youtube önceden yüklenmiş


Kablosuz bağlantı

Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth 5.0


kod çözücü

Video kod çözücü - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Video Biçimi - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Ses kod çözücü - DTS HD, Dolby Atmos
Ses Biçimi - MP3, AAC, RM, FLAC
Görüntü kod çözücü - JPG, BMP, GIF, PNG


Limanlar

HDMI x 1
Mikro USB x 1



Notlar
*Google Asistan'ın kullanılabilirliği pazarlara göre değişir. Daha fazla bilgi için lütfen Google Asistan resmi web sitesine bakın.*Görüntü cihazı bir HDMI bağlantı noktası üzerinden girişi desteklemelidir.*Google, Google Play, Android TV, Chromecast yerleşik ve diğer markalar Google LLC'nin ticari markalarıdır.*Platformlar ve içerik değişiklik gösterebilir. ülkenize veya bölgenize bağlı olarak. Daha fazla ayrıntı için lütfen bulunduğunuz yerde bulunan hizmetlere bakın.*4K çözünürlüğü veya Dolby Vision®'ı destekleyen TV ve video buharı içeriği gerektirir.*Dolby Atmos™ veya DTS kod çözmeyi destekleyen TV ve video buharı içeriği gerektirir.*2GB + 8GB depolama : Mevcut mevcut kapasite, bir dizi faktöre bağlı olarak değişebilir veya azalabilir. İşletim sistemi belleğin (RAM) bir bölümünü kapladığından, gerçek kullanılabilir alan işaretli bellek kapasitesinden daha azdır. İşletim sisteminin yüklenmesi ve flash belleğin (ROM) bir bölümünü kaplayan önceden yüklenmiş programlar nedeniyle, mevcut mevcut depolama alanı, flash depolama için işaretlenen kapasiteden daha azdır.*Chromecast yerleşik™ etkinleştirilmiş uygulamalar gerektirir.*Kullanım Bluetooth 5.0, ilgili özellikleri de destekleyen uç cihazlar gerektirir.*Ürün sitesindeki ürün resimleri ve içeriği yalnızca açıklama amaçlıdır. Ekrandaki gerçek efektler (görünüm, renk, boyutlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) ve içerik (duvar kağıtları, arka planlar, resimler, UI tasarımı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) değişebilir. Lütfen gerçek ürüne bakın.*Ürün sitesi tipik değer verilerini gösterir. Tüm veriler Xiaomi Laboratuarlarından, tasarım ve teknoloji parametrelerinden gelir ve veriler satıcılar tarafından sağlanmıştır. Test verileri, farklı test sürümleri ve test ortamları arasında biraz farklılık gösterebilir ve gerçek ürünü yansıtmayabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.