FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


G-şekilli sensör: 50 g kadar küçük ağırlık değişikliklerini algılayabilir
Yüksek hassasiyetli BIA çipi: Vücut yağ yüzdesini kolayca ölçer
13 vücut kompozisyonu ölçümü: Fiziksel durumunuzu anlayın
Denge testi: Gözleriniz kapalıyken tek ayak üzerinde durun

Sağlıklı bir kilo musunuz? Sadece vücut ağırlığınıza bağlı değildir
Normalde bir kişinin fazla mı zayıf mı olduğunu belirlemek için tek ölçü olarak vücut ağırlığını kullanırız, ancak bu doğru değildir. Yağ, kas alanının üç katı kadar yer kapladığından, çok fazla yağı olan kişiler daha belirgin bir şekilde kilolu görünecektir.
Bu nedenle, vücut yağ yüzdesi, bir kişinin aşırı kilolu veya zayıf olup olmadığını belirleme ölçüsüdür. Kesin, kapsamlı bir vücut yağ ölçeği de vücudunuzu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Bir terazi için en yüksek öncelik, daha hassas ölçümdür
G şeklindeki manganlı çelik sensör, 50 g kadar küçük ağırlık değişikliklerini algılayabilir, bu da Mi Vücut Bileşimi Ölçeği 2'nin ölçümlerini daha kesin hale getirir. Tartım, kolay okuma için jin, kilogram ve pound arasında geçiş yapmayı da destekler.
Daha kapsamlı veriler Vücudunuzu daha iyi anlamalısınız
Yüksek hassasiyetli BIA yağ ölçüm çipi, fiziksel durumunuzu tam olarak anlamak için vücut ağırlığı, BMI, vücut yağ yüzdesi, kas kütlesi, nem oranı, protein oranı, iç organ yağ oranı ve bazal metabolizma dahil olmak üzere 13 vücut kompozisyonu metriğini ölçebilir. .

Ağırlık
BMI
Vücut yağ yüzdesi
Kas kütlesi
nem oranı
protein oranı
İç organ yağ değerlendirmesi
Bazal metabolizma
kemik kütlesi
Fiziksel yaş
İdeal ağırlık
Vücut tipi
Sağlık puanı

Dinamik tartım, statik ölçüm Çift kullanımlı bir terazi daha verimlidir
Mi Body Composition Scale 2, dinamik ve statik tartım modları arasında akıllı geçişler gerçekleştirebilir. Terazinin minimum ağırlığı 100 gr'dır. Dinamik modda kendinizi tartmanın yanı sıra, statik modda meyve, sebze ve koli gibi öğelerin ağırlığını da ölçebilirsiniz.
Denge testi Gözleriniz kapalıyken tek ayak üzerinde durun
Denge temel bir fiziksel yetenektir. Dengeyi geliştirmek düşme ve eklem yaralanmaları riskini azaltabilir. Şimdi, bu becerideki gücünüzü veya zayıflığınızı öğrenmek için Mi Vücut Kompozisyonu Ölçeği 2 üzerinde gözleriniz kapalı olarak tek ayak üzerinde durmanız yeterlidir.
Bluetooth Düşük Enerji 5.012 aya kadar dayanan 4 pil kullanır
Mi Body Composition Scale 2, Bluetooth Low Energy 5.0 ile donatılmıştır. Mi Fit uygulamasıyla birlikte kullanıldığında ağırlık ve vücut yağ yüzdesi gibi vücut verilerini hızlı bir şekilde iletebilir. Ayrıca, farklı kişilerin kendilerini ne zaman ölçtüğünü akıllıca belirleyebilir.

16 kişi için veri kayıtlarını destekler
İz bırakmamak için ziyaretçi modunu kullanın

Basit dış tasarım
Mi Vücut Kompozisyonu Ölçeği 2, sade, düzenli ve sanatsal bir görünüme sahiptir. Tasarımın estetiği ayrıntılarda gizlidir.

Rafine bir yüzey ile pürüzsüz, yuvarlak eğriler
Yeşim benzeri bir görünüme sahip sıcak beyaz takviyeli cam
Gizli entegre LED ekran

Not:[1] Bu ürün, kalp pili veya diğer tıbbi implantlar takılmış kişiler için önerilmez. Profesyonel atletler, hamile kadınlar ve az sayıdaki diğer özel durumlar için vücut kompozisyonu testi verileri farklılık gösterebilir. [2] Mi Vücut Bileşimi Ölçeği 2'nin açılması için 5 kg ağırlığa ihtiyacı vardır. Ölçek modu, makine açıldıktan sonra kullanılabilir. [3] Dengenizi kaybettiğinizi hissederseniz, gözlerinizi açtığınızdan ve iki ayak üzerinde durduğunuzdan emin olun. Bu işlev, hamile kadınlar, yaşlılar veya vestibüler disfonksiyonu olan kişiler dahil olmak üzere dengesi zayıf kişiler için uygun değildir. [4] Pil ömrü verileri, Huami Teknoloji Laboratuvarı tarafından ölçülmüştür. Yağ ölçümleri günde üç kez alındı, küçük parçalar günde iki kez tartıldı ve yedi günde bir 22°C oda sıcaklığında fabrika varsayılan ayarları kullanılarak denge testleri (gözler kapalı tek ayak üzerinde durma) yapıldı. Gerçek kullanım sırasında pil ömrü kurulum, çalıştırma ve kullanım ortamı gibi çeşitli faktörlere bağlıdır ve laboratuvar testlerinden farklılık gösterebilir.
Özellikler:

Boyutlar: 300x300x25mm
Ürün adı: Mi Vücut Bileşimi Ölçeği 2
Tartım birimleri: Jin / kg / lb.
Dış malzeme: Güçlendirilmiş cam + ABS mühendislik plastiği
Çalışma sıcaklığı: 0°C ila 40°C
Ağırlık: 1,7 kg
Ölçüm aralığı: 100 g - 150 kg
Minimum ölçek bölümü: 50 g
Kablosuz Bağlantı: Bluetooth 5.0
Güç kaynağı: Dört adet 1,5 V AAA pil
Cihaz gereksinimleri: Android 4.4 / iOS 9.0 veya üzerini (iPhone 5s veya üzeri) kullanan ve Bluetooth 4.0 veya üstünü destekleyen cihazlarda çalışır



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.