FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Redmi Hızlı Şarj Güç Bankası
Çift giriş portu / Çift çıkış portu / 74 WhTwo-way 18-W hızlı şarjın yüksek kapasitesi

Hava yolculuğu için uygundur

20.000 mAh'lik yüksek kapasiteDört telefonu tamamen şarj etmek için yeterli kapasiteye sahip olmasına rağmen hala güç kaldı*
20.000 mAh'lik yüksek kapasite; dahili akıllı USB şarj denetleyicisi*; Çoğu telefon ve dijital cihazla uyumludur; Dört Mi 9 telefonunu tamamen şarj etmek için yeterli kapasite ve hala güç kaldı. Hareket halindeyken içiniz rahat olsun.
İki yönlü 18 W hızlı şarjHızlı şarj ve kendi kendine şarj
20.000-mAh Redmi Hızlı Şarj Güç Bankası, her biri maksimum 18 W çıkışa sahip iki USB-A çıkış bağlantı noktasına sahiptir. Ayrıca, her biri maksimum 18 W girişe sahip iki giriş bağlantı noktasına, bir USB-C ve bir Micro-USB bağlantı noktasına sahiptir. Daha verimli şarj ve deşarj imkanı sunan ve değerli zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlayan akıllı bir güç bankası.

Redmi Note 7 için şarj etme - 3,5 kez
Redmi K20 için şarj etme - 3,5 kez
Mi 9 için şarj - 4,5 kez şarj etme
iPhone XS için şarj etme - 4.7 kez

Çift USB-A çıkışıBir yeterli değil, iki mükemmel
20.000-mAh Redmi Hızlı Şarj Güç Bankası, tek başına kullanıldığında her biri maksimum 18 W güce sahip iki USB-A çıkış bağlantı noktasına sahiptir. İki bağlantı noktasının birleşik çıkışı 5,1 V / 3,6 A'ya ulaşabilir, böylece hem telefonları hem de tabletleri şarj etmek için kullanılabilir.
İki tür giriş bağlantı noktasıBir seçeneğe sahip olmak daha iyidir
20.000 mAh Redmi Hızlı Şarj Güç Bankası, USB-C ve bir Micro-USB bağlantı noktası olmak üzere iki giriş bağlantı noktasına sahiptir, bu da onu standart Android cihaz kablolarıyla* tamamen uyumlu hale getirir ve güç bankasının kendisinin hızlı şarj edilmesini sağlar.
Lityum-iyon polimer pilÇeşitli cihazları şarj etmek için uygundur
Yüksek yoğunluklu lityum-iyon polimer pil, telefonlar, tabletler ve dijital kameralar gibi cihazlar için uzun süreli ve güvenilir pil ömrü sağlar, böylece nerede olursanız olun - ofiste veya hareket halindeyken şarj edebilirsiniz.
Yüksek kaliteli IC çipiEk koruma ve gelişmiş güvenlik
Yüksek hassasiyetli direnç, endüktans ve kapasitans bileşenleri ve gelişmiş devre yongaları, aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı ısınma, kısa devreler ve diğer arızalara kolayca dayanabilir ve hem güç bankası hem de cihazlar için güvenilir koruma sağlar. Birden fazla koruyucu özellik, günlük kullanım için gelişmiş güvenlik anlamına gelir.

Sıcaklık koruması
Kısa devre koruması
Sıfırlama koruması
Giriş aşırı gerilim koruması
Ters şarj koruması
Çıkış aşırı akım koruması
Çıkış aşırı gerilim koruması
Aşırı şarj ve aşırı deşarj koruması
Donanım seviyesinde aşırı gerilim kısa devre koruması

Düşük akım şarjını desteklerKullanımı kolay iki saatlik şarj
Bir Mi Bluetooth Kulaklığı veya Mi Smart Band'i* şarj etmek üzere iki saatlik düşük akım şarj moduna geçmek için "Pili Kontrol Et" düğmesine iki kez dokunun. Düşük akımlı cihazları şarj etmek için uygundur.

Mi Bluetooth Kulaklık
Mi Akıllı Bant

* Uluslararası havacılık standartlarına uygun olarak: 100 Wh'den daha az kapasiteye sahip tek taşınabilir şarj cihazı, UN38.3 testini geçti. Çin Elektronik Standardizasyon Enstitüsü (CESI) laboratuvarlarından UN38.3 test raporu, rapor no.: S19-B0459-3.*Dört telefonu tamamen şarj etmek için yeterli: Dört Mi 9 telefonunu birbiri ardına tamamen şarj ettikten sonra, 20.000-mAh Redmi Hızlı Şarj Güç Bankası'nın pil kapasitesi hala kaldı. Test verileri, nesnel çevresel değişikliklere bağlı olarak değişebilir.*Dahili akıllı USB şarj denetleyicisi: piyasadaki çoğu şarj mekanizmasını destekler ve farklı taşınabilir akıllı cihazlarla uyumluluğu garanti eder*Güç bankasını şarj etmek için Micro-USB veya USB-C bağlantı noktasına sahip herhangi bir kablo kullanılabilir. Ürün paketinde 20.000-mAh Redmi Hızlı Şarj Güç Bankası, bir kullanım kılavuzu ve bir Micro-USB kablosu bulunmaktadır.*20.000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank, Xiaomi dışındaki markalar tarafından Bluetooth kulaklıklar, akıllı bantlar ve diğer cihazlar için düşük akımlı şarjı da desteklemektedir.*Aksi belirtilmedikçe, yukarıdaki tüm test verileri Zimi Laboratuvarı'ndan alınmıştır. Gerçek performans, nesnel çevresel değişikliklere bağlı olarak değişebilir.
Özellikler:

Ürün model numarası: PB200LZM
Pil tipi: Lityum-iyon polimer pil
Pil gücü: 74 Wh/3,7 V/20.000 mAh
Anma kapasitesi: 12.000 mAh (5,1 V/3,6 A)
Giriş bağlantı noktaları: Micro-USB/USB-C
Çıkış bağlantı noktaları: 2 × USB-A
Çıkış parametreleri: 5 V=2,1 A/9 V=2,1 A/12 V=1,5 A
Çıkış parametreleri (tek bağlantı noktalı çıkış): 5,1V=2,4A / 9V=Maks. 2A / 12V=Maks. 1,5A
Çift bağlantı noktalı çıkış: 5,1V=3,6A
Ürün boyutları: 154 × 73.6 × 27.3 mm



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.