FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Şık ve kompakt şarj kutusuSağduyuluHenüz şık
Tamamen yeni kompakt şarj kutusu tasarımı, daha rahat bir kavrama için hem pürüzsüz, yuvarlak konturlara hem de sert kenarlara sahiptir. Parlak kaplama, kasanın temizlenmesini kolaylaştırır.
Qualcomm® BLUETOOTH® yonga seti + gelişmiş ses teknolojisiTek kelimeyle daha iyi ses
Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH yonga seti ve tamamen yeni BLUETOOTH®® 5.2 teknolojisine sahip Redmi Buds 3, olağanüstü bir dinleme deneyimi için daha hızlı ve daha tutarlı ses iletimi sağlar.
12mm dinamik sürücüKaliteli dinleme deneyimi için kaliteli donanım
Kompozit malzemelerden yapılmış büyük, 12 mm'lik dinamik sürücümüzle daha ayrıntılı sesin keyfini çıkarın. Xiaomi Sound Lab tarafından ustalıkla kalibre edilen bu sürücü, zengin bas tonları, net yüksek tonlar ve sürekli olarak üstün ses kalitesi sunar.
Aramalar için çift mikrofonlu gürültü engellemeSöylediğiniz her kelimeyi duyuyorum
Redmi Buds 3'te yerleşik olarak bulunan çift yüksek hassasiyetli mikrofon, Qualcomm® cVc™ Yankı Önleme ve Gürültü Bastırma Teknolojisi ile birleştiğinde, ortam gürültüsünü dinamik olarak azaltır ve yankıları etkili bir şekilde en aza indirir. Bu, her zaman net aramaların keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir.
Ekstra uzun 20 saatlik pil ömrü*300 şarkı daha dinlemek için yeterli süre
Küçük ve hafif olmasına rağmen, Redmi Buds 3 hem güç hem de konfor sunar. Tek bir şarjla 5 saate kadar pil ömrünün veya şarj kutusuyla eşleştirildiğinde 20 saate kadar kullanımın keyfini çıkarın. Rahatlayın ve müziğinize geri dönün. 10 dakikalık tek bir şarjla 1,5 saate kadar oynatmanın keyfini çıkarın.

5hours, Tek şarj
20hours , Kılıfla birlikte toplam pil ömrü

*Redmi Buds 3, şarj kutusuyla birlikte 20 saate kadar pil ömrüne sahiptir. Bir şarkıyı çalmanın ortalama 4 dakika sürdüğünü varsayarsak, cihaz toplamda 300 şarkı çalabilir. Gerçek süre, kullanım koşullarına bağlı olarak değişebilir.*10 dakikalık hızlı şarj, şarj kutusunun en az %20 pil ömrünün kaldığını gerektirir. Kulaklıklarınızı 10 dakikalık hızlı şarjın ardından 90 dakikaya kadar kullanın. %50 ses seviyesinde gelişmiş ses kodlaması (AAC) kullanılarak test edilmiştir.
Hızlı Eşleştirme için MIUI Pop-upEşleştirmek için kapağı açmanız yeterlidir
Hızlı Eşleştirme için özel MIUI Pop-up, cihazları hızlı bir şekilde eşleştirmenizi sağlar. Akıllı telefonunuzun yakınındaki şarj kutusunu açmanız ve açılır pencere göründüğünde ekrana dokunmanız yeterlidir. Kulaklıkların ve şarj kutusunun pil seviyeleri bir bakışta görülebilir.
Dokunmatik kontrolMüzik ve aramalar arasında kolayca geçiş yapın
Modlar arasında geçiş yapmak, müzik çalmayı duraklatmak ve devam ettirmek ve daha fazlası için kulakiçi kulaklıkların arkasına dokunun.

İki kez dokunun: Sonraki parça
Bir aramayı yanıtlama Kulakiçi kulaklıklardan birini basılı tutun: Duraklat/oynat
Üç kez dokunun: Önceki parça/Aramayı kapatma/Aramayı reddetme

IP54 toz ve suya dayanıklıGelişmiş koruma özellikleri, ihtiyacınız olduğunda yanınızda
Redmi Buds 3'ün kulaklıkları, IP54* toz ve su geçirmezlik standartlarını (seviye 5 toz geçirmez ve seviye 4 suya dayanıklı) karşılayacak şekilde ustalıkla tasarlanmıştır ve kulaklıkları dökülmelere ve tere karşı güvenli hale getirir.
*Bu sayfadaki ilgili kulaklık işlevselliği görüntüleri örnek amaçlıdır. Ürün parametreleri yalnızca referans amaçlıdır. Bazı ürün parametreleri, ortam ve cep telefonu sistemlerindeki farklılıklar gibi dış etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ayrıntılar için lütfen gerçek ürüne bakın.*Xiaomi Laboratuvarı tarafından sağlanan tek bir kulaklığın ağırlık verileri. Bu rakam, kullanılan ölçüm yöntemlerine bağlı olarak biraz farklılık gösterebilir.*Pil ömrü test koşulları: Kulaklık pil düzeyi %100, kulaklık ses düzeyi %50 olarak ayarlanmış, BLUETOOTH® kodlama modu AAC olarak ayarlanmıştır. Test prosedürü: Redmi Buds 3'ün pilleri, ses çalarken kulaklıklardan biri çalmayı durdurana kadar tamamen boşaldı. Gerçek kullanım saatleri kullanım durumuna, şarj seviyesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir.*IPX4 suya dayanıklılık testi. GB / T 4208-2017 Muhafaza Koruma Derecesine (IP Kodu) göre, Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. tarafından yürütülen testi geçti. Test raporu no. SAC2021-06245C'dir. Test sonucu, GB/T 4208-2017 standardına uygun olduğunu göstermiştir.*IP5X toz geçirmezlik testi. GB / T 4208-2017 Muhafaza Koruma Derecesine (IP Kodu) göre, Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. tarafından yürütülen testi geçti. Test raporu no. SAC2021-06112C'dir. Test sonucu, GB/T 4208-2017 standardına uygun olduğunu gösterdi.*Hızlı Eşleştirme için MIUI Pop-up özelliğini kullanmak için akıllı telefonunuzu MIUI'nin en son kararlı sürümüne yükseltmeniz gerekir. Aşağıdaki akıllı telefonlar bu özelliği desteklemektedir: Mi 11 Ultra,Mi 11,Mi 11 Lite 5G,Mi 11 Lite,Mi 10 Lite 5G,Mi 10,Mi 11i,POCO F3,Mi 10T,POCO F2 Pro,Redmi Note 10 5G,Redmi Note 10S,Redmi Note 10 Pro.
Kulaklık teknik özellikleri

Kulaklık boyutları: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Tek kulaklığın net ağırlığı: 4,5 g
İletişim aralığı: 10m (engellerden arındırılmış açık alan)
Pil kapasitesi: 35mAh (tek kulaklık)
Giriş parametreleri: 5V ⎓70mA
Pil tipi: Lityum-iyon polimer pil
Kablosuz bağlantı: Bluetooth® 5.2

Şarj kutusu özellikleri

Şarj kutusu dimensio



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.