FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Xpreen XPRE035 Elektrikli diş fırçası

₺190,95 /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺381,91


Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
5 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm7383
Son güncelleme
3 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Altı çekirdekli XPREEN IPX7 v z ll elektrikli diş fırçası, temiz yemek ve konforun tadını çıkarmak isteyenler için idealdir. Bu jrat lthet diş fırçası, r 40000 t st sure t dakika üretmek için kullanılabilecek tam sonik teknolojiyi kullanır. Bu sallanma hareketleri sıvının dişlere girmesine izin verir ve nimf çizgisi n'ye gider. Bizim diş fırçası kapsamlı ve hoş diş fırçası si lm nyt ny jt, r ad sul çok daha temiz sonuçlar nyt sure t geleneksel diş fırçalarından daha fazla.
Diş fırçası, tertemiz s'nin korunmasına yardımcı olmak için kullanılır. Damarın tüm sonik teknolojisi dişlerin dolmasına ve dişin çürümesine neden olur ve diş çürüğü azalır ve diş sıkılır. Dişler hızlıdır ve dişler iyice temizlenir, böylece uzun süreli taze bir nefes ve parlak bir gülümseme sağlanır.
Diş fırçası duşta veya duşta güvenle kullanılabilir. Pil takımı, pillerin öğelere kırgın olmasını mümkün kılmak için kullanılabilir. Ve intuit v t lt si gösterge ekranı her zaman nt pil tt tts gi levelj r l iletişim kurar.
XPREEN IPX7 v z ll elektrikli diş fırçası farklı bir malzemeye ve dayanıklı tasarıma sahiptir. Ergonomik tutamak, rahat bir diş ve tutamak sağlar. Ve bronzluğun fırça kafaları gözü daha özel memur yapabilir.
Bir XPREEN IPX7 v z ll elektrikli diş fırçası alın ve geleneksel bir diş fırçasından daha kapsamlı olan altı dirsekli ve rahat diş fırçasını çekin
F. K. Diş çürüğü, diş çürüğü veya diş çürüğü yaşıyor olsanız da, bu diş fırçası temiz parlamak için ayakları üzerinde yaşamıştır ve dişleriniz iyidir.
Ürün v e r a t i on o f Diş fırçanızı duşta veya duşta da güvenle kullanabilirsiniz, böylece v r a t i on hakkında endişelenirsiniz. Ve jrat lthet pil bir kez kırılır ve bundan faydalanırsınız çünkü pilleri asla değiştirmek zorunda kalmazsınız. Ve pil tor t tt tts gi seviye t t n t t t n pratik t lt si göstergesi ekran n'yi her zaman takip edebilirsiniz.
XPREEN IPX7 v z ll elektrikli diş fırçası, uzun hizmet ömrünü garanti eden malzemelerden yapılmıştır. Ergonomik tutamağın dişi rahat bir şekilde tutacağından emin olabilirsiniz. Ve bronzluğun fırça kafaları v olabilir, bir nit t t'ye uyum sağlar.
Bir XPREEN IPX7 v z ll elektrikli diş fırçası almaktan çekinmeyin ve memurun geleneksel diş fırçalarıyla kullanabileceği altı el ve rahat diş fırçasını deneyimleyin. Dişlerinizi net bir g t a priorit ss içine koyun ve sonucu almanız garanti edilir.

W n: Beyaz r
Kullanım bakınız: Ana Sayfa
Fırça sistemi: yumuşak
Yaş grubu: Feln tt
Başvuruda bulunun: Diş Hekimi Memuru t s
T lt si yuva lts g: 5V
V z ll s gi sınıfı ly: IPX7
Çıkış toplam tm ny: 1.8W
Pil tor kapasiti sa: 2000mAh

Tuajdons gök:

L tium pil tor
Id z t si m d
Akıllı hafıza ria
IPX7 v z ll
Kurşun k n lk li t lt s
Akıllı
t zemm d
Titreşim si frekans

Paket içeriği: 1 * Sonik elektrikli diş fırçası 1 * Standart fırça başlığı 1 * Uçlar k n lk li t lt tabanı 1 * t lt k bel



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.