WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

YÜZ İNSANLEŞMESİ VE GIDA DOĞAL HATTI

₺102,03 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 parti
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Rusya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
SCR(5)-SIB
Son güncelleme
1 yıl önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

YÜZ İNSANLEŞMESİ VE GIDA DOĞAL HATTI
tüm cilt tipleri için

Bakımlı bir yüze ve pürüzsüz bir cilde gençlik ve sağlık belirtileri gelir. Deri hücreleri sürekli güncellenir, ancak yaşa bağlı değişiklikler ve çevrenin zararlı etkileri nedeniyle, eski ölü hücrelerin zamanla güncellenmesi durur. Bu nedenle cilt mat, kuru, düzensiz, ince kırışıklıklar oluşur. Eski hücreleri kaldırmak ve cildi yenilemek için doğal bir yüz ovma kullanılır. Sadece epidermisin ölü tabakasından değil, aynı zamanda derinin gözeneklerinde biriken kozmetik, toz, yağ kalıntılarından ve cildin daha derin tabakalarına ulaşmasını engelleyen ve oksijen, nem ve faydalı elementlerin derilerinden dermişi nazikçe temizler.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Persea Gratissima (Avocado) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Panthenol, Wheat protein, Litsea Cubeba essential oil, Ylang-ylang essential oil, Patchouli essential oil, Citrus aurantium amara essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera exctract, Mains domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium lappa extract.

Doğal yüz fırçalama "Nemlendirici ve besleyici" tüm cilt tipleri için uygundur. Bu hassas krem ​​yüz ovalama, cilde sağlıklı ve bakımlı bir görünüm kazandırır, nemlendirir ve besler. Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini sağladığı aktif maddeler sayesinde cildin üst keratin tabakasını uzaklaştırır ve cildi belirgin bir şekilde iyileştirir. Cilt pürüzsüz ve parlak hale gelir.
Ezilmiş formdaki kayısı kabuğu, gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini teşvik eder, kan dolaşımını iyileştirir, böylece faydalı maddelerin emilimini uyarır. Avokado yağı, cildin koruyucu özelliklerini kontrol eden prostaglandinlerin değişimini düzenler. Shea yağı iltihaplı bölgelere etki ederek cildi rahatlatır, kaşıntı ve tahrişi önler. Vervain esansiyel yağı cildi mükemmel bir şekilde gençleştirir ve canlandırır, mimik ve yaş kırışıklıklarını yumuşatır, hafif bir kaldırma etkisi sağlar. Ylang-ylang esansiyel yağı cildi nazikçe ve etkili bir şekilde dezenfekte eder ve tonlandırır, deri altı kan dolaşımını uyarır, epidermis hücrelerini mükemmel şekilde nemlendirir ve besler, aknenin giderilmesine yardımcı olur. Paçuli esansiyel yağı ciltte iltihabı hafifletir, küçük yaraların iyileşmesini sağlar. Petitgrain esansiyel yağı, gevşek ve yorgun cildi harekete geçirir, elastikiyetini arttırır ve genişlemiş gözenekleri sıkılaştırır. E vitamini cildin yaşlanmasını önler, elastikiyetini arttırır, lipit dengesini normalleştirir. Aloe vera özü agresif maruz kalma veya stres sonrası cildin kızarıklığını azaltmaya yardımcı olur. Elma ve üzüm özü cildi nemlendirir, kuruluğu ve dökülmeyi önler. Ekinezya özü cildin bağışıklık yeteneğini artırır. Dulavratotu ekstresi gençliğini koruyarak cilt hücrelerinin yenilenmesini uyarır.

Kullanım yöntemi:
Nemlendirilmiş cilde uygulayın, hafif dairesel hareketlerle masaj yapın, suyla iyice durulayın. Haftada en fazla 1-2 kez kullanın. Ciltte hasar varsa, göz çevresinden kaçının. Sadece harici kullanım için kullanın.

AMBALAJ: 50 ± 5 ml

RAF ÖMRÜ: 1 ay, 3 ay açtıktan sonra.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.