FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Zırhlı Kılıf Alogy Standı Yüzük Kılıf Mag için Koruyucu Telefon Kılıfı

₺263,33 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri
Teklif yakında sona erecek
Acele edin, teklif bugün 'de bitiyor. Fırsatı kaçırmaktan çekinmeyin!

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Bir mesaj göndermek Çağrı

Zırhlı Kılıf Alogy Standı Yüzük Kılıf Mag için Koruyucu Telefon Kılıfı - açıklama

Alogy MagSafe Stand Kılıfı Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Ürünün öne çıkan özellikleri: Marka: Alogy Model: MagSafe Stand Kılıfı Adanmış: Apple iPhone 14 Pro Max Lens uyumluluğu: Lensler aşmayan (genişlik/uzunluk/diyagonal): 75 x 158 x 167 mm Malzeme: Poliüretan (çerçeve) + Polikarbonat (arka) + Mıknatıs Uyumlu olduğu cihazlar: Qi şarj cihazları ve MagSafe aksesuarları Tasarım: tek parça, nispeten ince ve hafif Koruyucu kenar: ekranı ve kamerayı korur Hava yastıkları: köşelerde Düğmeler: Aktif koruma Parmak izi yok: Parmak İzi Önleyici Bitiş: Buzlu arka efekt - yarı saydam, mat İçinizdeki çevre bilincini keşfedin Eko Küçük Paket Çizilmelere ve hasara karşı tam koruma sağlar Kurulum basit ve sorunsuzdur Güçlendirilmiş köşeler darbeyi etkili bir şekilde emer
Yüksek kaliteli Alogy MagSafe kılıfı, telefonu ve lensini güvenli bir şekilde çevreleyen yüksek kaliteli polikarbonat ve poliüretandan yapılmıştır. Kapağın üretiminde kullanılan esnek poliüretan, cihazın boyutlarını önemli ölçüde artırmadan mükemmel bir şekilde yapışır. Kasa, çirkin parmak izlerinin oluşmaması sayesinde kasanın arkasında donma efekti ile zenginleştirilmiştir. Yarı saydam, mat kaplama, telefonun tasarımıyla mükemmel uyum sağlar.
MagSafe ile uyumlu olan kasanın arkasında yerleşik bir mıknatıs bulunur, bu da onu şarj cihazları ve tutucu, araç şarj cihazı gibi manyetik aksesuarlarla uyumlu hale getirir. MagSafe kablosuz şarj cihazıyla uyumlu, hızlı ve kolay şarj sağlayın!
Stand Kılıfı Alogy markalı telefon kılıfı, açıldığında stand olarak da kullanılabilen manyetik bir halkaya sahiptir. Stand Case işlevi, akıllı telefonunuzun içeriğine rahatça göz atmanıza, film izlemenize veya video konferans yapmanıza olanak tanır.
Her zaman mükemmel koruma! Alogy MagCase, hasara ve kire karşı en iyi korumayı sağlar. Tasarımı güçlendirildi , bu yüzden telefonumuzu mükemmel şekilde korur. Düğmeler, bu yerlere toz ve kir girmeyeceği için özel kapaklarla korunmaktadır.
Koruyucu kenarlar Muhafaza, cihazın ekranının ve kameralarının üzerinde çıkıntılı koruyucu kenarlar sağlar. Bu çözüm sayesinde artık akıllı telefonumuzun en hassas unsurları hakkında endişelenmemize gerek yok!
Eşsiz Parmak İzi Önleyici tasarım - kasanın arkası, çirkin parmak izleri artık sorun olmayacak şekilde yapılmıştır. Çizilmeye Karşı Koruma - telefonun tuşlara ve diğer nesnelere temas etmesinden kaynaklanan çizikler ortadan kaldırıldı! Leke Önleyici - kasanın buzlu yapısı kiri çok görünür hale getirmez ve kolayca temizlemenizi sağlar.
Eko Küçük Paket Ürünlerimizin ambalajlarını yerden tasarruf sağlayacak şekilde tasarladık! Çevreye olan endişenizi keşfedin. Küçük paketleri seçin!


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • Nakit
  • E-ödeme
  • PayPal
  • VİSA
  • MasterCard

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.