FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Bir butik veya giyim mağazası kuruyoruz - ürünleri nereden alacağız?

Bir butik veya giyim mağazası kuruyoruz - ürünleri nereden alacağız?

Kendi işine sahip olmak muhtemelen diğer herkesin hayalidir. Birçok kişi, mal sahibinin sorumluluklarından habersizdir - bu makale, kendi giyim işinizi kurmaya yönelik küçük bir bilgi özeti olacaktır.

Kendi şirketinizi oluştururken, istenen şirketin oluşumunu belirleyen tüm belgeler ve yasal hususlar elbette son derece önemlidir. Ek olarak, tesisler - tesis meselesi hızlı bir karar olamaz, daha çok iyi düşünülmüş bir karar olabilir, çünkü ticaret yapmayı planladığımız tüm giyim eşyalarının yerleştirilmesi gerekeceği yer olacaktır.

Butikte satılık kıyafet nereden alınır? Hangi mallar satın alınır?

Gelecekteki giyim mağazaları ve küçük butikler sahipleri bu sorularla doludur. Cevap basit, ancak herkes için o kadar açık değil. Sağlıklı giyim ürünleri tedarik etmenin birçok yolu vardır, ancak biz en iyisine değineceğiz.

Kırtasiye ve internet toptancıları

Bir giysi çeşitliliği elde etmenin en iyi yolu, kırtasiye toptancılarını ziyaret etmek veya istenen ürünleri aramak için çevrimiçi toptancıların web sitelerine göz atmaktır. Başlangıçtaki bu seçenek, toptan ve uzun vadeli mallar almamızı sağlar. Malların elde edileceği hedef kitlenin belirlenmesi son derece önemlidir.

Yurt dışından giyim

Yurt dışından kıyafet satın almak çok popüler - batı ve doğu pazarları giderek daha fazla açılıyor ve kaliteli bir ürün yelpazesi elde etme fırsatları sunuyor.

Çin - giyim ithalatı için en popüler pazar elbette Çin'dir - oradan ithal edilen giyim ve ayakkabı çok düşük bir fiyat ve geniş bir model ve renk yelpazesi ile caziptir ve bu da müşteri için genişletilmiş bir teklif anlamına gelir. Faturanın giysinin adı, bileşimi, net ve brüt ağırlığını içermesi önemlidir. Ayrıca% 12 KDV ve% 22 KDV ödemeniz gerekiyor.

İngiltere - bir diğer popüler ithalatçı ise İngiltere'dir - Primark, Next, Atmosphere ve diğer birçok şirket teklifleriyle baştan çıkarıyor. Avrupa Birliği'nde gümrük vergilerinin olmaması da bu çözümü besliyor, ancak GB'den gelen belirli bir ürün çeşidinin toplam maliyeti, ikinci dükkanlar veya satış noktaları olmadığı sürece kârsız kalıyor.

Amerika Birleşik Devletleri - özellikle GAP, Banana Republic veya American Eagle gibi ulaşılması zor üreticilerin kıyafetlerini satmak söz konusu olduğunda harika bir çözümdür. ABD'den kıyafet ithal etmek istiyorsanız, üreticinin zarar görmeyeceğini teyit edecek uygun bir lisansa ihtiyacınız vardır. Bunu elde etmek kolay bir mesele değil - bir alternatif ABD'den giysilerle bir priz açmaktır, ancak bu çözüm için üreticinin iznine de ihtiyacımız var ve herkes Doğu pazarında görünmek istemiyor. Lisansın yanı sıra% 2 gümrük vergisi ve% 23 KDV'ye tabiyiz.

Hindistan - asya kültürünün ve tarzının popülaritesi son zamanlarda artıyor ve bu da Asya çeşitlerinden yararlanmayı mümkün kılıyor. Hindistan'dan kıyafet ithal etmek ilginç çünkü Çin ürün yelpazesi gibi, Hint kıyafetleri de ucuz ve ithalatı karlı. Üstelik çok satılabilir bir ürün - özgün renklere ve özgün tasarıma hayranlık, hem giyim, hem ayakkabı, hem de mobilya ve iç tasarım anlamında ülkede satılıyor.

Avrupa Birliği - yurt dışından kıyafet ithal etmek, Polonya'da butik ve giyim mağazaları tedarik etmenin en popüler yollarından biridir. Polonya'nın Avrupa Birliği'ne katılımı girişimciler için yeni fırsatlar yarattı - AB ülkelerinden giysi ve ayakkabı ithal etmek özel izin gerektirmiyor ve en önemlisi gümrük vergisine tabi değiller. Ayrıca, Avrupa ülkelerine olan yakınlık, kolay ve hızlı mağaza tedarikine ve sınırsız ürün seçimine olanak tanır.

 

Tabii ki, Çin veya Hindistan tarafından sunulan geniş pazar ve bireysel ürün çeşitlerinin cazip fiyatları Avrupa pazarı için gerçek bir rekabettir, ancak hepsi girişimciye bağlıdır - ithal edilen malların boyutu, işbirliği ve ürün çeşitlerinin çeşitliliği, tedarikçinin seçimi ve başlayacağımız nihai ürün yelpazesi üzerinde nihai etkiye sahip olacaktır. Ticaret.

Yukarıdaki konular daha fazla açıklığa kavuşturulmalıdır - yabancı bir üreticiyle bizzat işbirliği mi yapacağız yoksa bunu bu tür faaliyetlerle günlük olarak ilgilenen kişilere emanet mi edeceğiz? İş dünyasını keşfetmeye ve ürün çeşitlerini belirli bir ülkeden ithal etmekle ilgilenecek doğru ithalatçıları bulmaya değer - bize yüklenen tüm yükümlülükleri üstlenecekler: belgeler, izinler, uygun nakliye vb.

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.