FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Detaylı fiyat bilgisi neden bu kadar önemli?

Detaylı fiyat bilgisi neden bu kadar önemli?

Toptan ticaretin en önemli özelliklerinin biri fiyatın satın alınan ürün adedine bağlı olmasıdır. Genellikle her zaman pazarlık yapabilirsiniz fakat bazen fiyat değil, minimum sipariş konusunda pazarlık yapmanız gerekebilir.  

Bu durumlara aynı şekilde çözüm bulabilirsiniz.

Her ürün için sipariş edilen ürün adedine bağlı fiyat aralıkları belirtmekte fayda var. 

En önemlisi, minimum sipariş gerçekten gerçekleştireceğiniz minimum sipariş olsun. 

Tabi ki bazen alıcı sizinle iletişime geçip belirttiğiniz minimum siparişten daha küçük sipariş de verip veremeyebileceğini sorar. Minimum sipariş miktarı olası alıcıları korkutmamalı. Örneğin, minimum siparişi 100 adet olarak belirttim ama aslında 10 adet de satmaya hazırım - bu sayıların arasındaki fark büyük, bu yüzden büyük ihtimalle az alıcı ilanımla ilgilenir. Minimum siparişi 10 adet olarak belirtirsem hem küçük hem büyük sipariş vermek isteyen alıcılara cazip bir ilan sunuyorum.

Fiyat aralığı büyük olmamalı. 

Alıcılar daha düşük fiyata ürün almak için birkaç daha adet söyler. Bu şekilde ürünlerini daha hızlı satabilirsin. Örneğin, 10 - 1000 adet için aynı fiyat daha büyük sipariş vermeye alıcıyı ikna etmez. Fakat fiyat aralığı 10-99, 100-199, 200-299 vs. olarak belirtirsek alıcı 99 adet değil 100 adet söyler.

Merkandi’de ilan eklerken fiyat aralıklarını kolay bir şekilde belirtebilirsin. "FİYAT SEÇENEKLERİ" alanında  "Ürün adedine bağlı fiyat" seçmen yeterli. Ondan sonra aralıklar (azami ve asgari miktar) girmen gereklidir.

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Önceki giriş Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.