FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
8 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Osram T8 36W / 640 LUMILUX Soğuk Beyaz G13 Borulu Ampuller - 1250 Adetlik Tam Palet

₺20,51 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1250 adet
Mevcut miktar
32000 adet
Ülke
Letonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Osram
Nakliye süresi
14 günler
Son güncelleme
4 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Şimdi 1250 adetlik tam palet miktarında mevcut olan Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White ampullerin verimliliğini ve kalitesini keşfedin. Ticari ve endüstriyel kullanım için tasarlanan bu boru şeklindeki ampuller, 4000K renk sıcaklığında net, soğuk beyaz bir ışık sağlar.

Her ampulde standart bir G13 soketi bulunur ve 590 mm uzunluğundadır, bu da onları çeşitli aydınlatma armatürleri için uygun hale getirir. Aydınlatma sektöründe saygın bir üretici olan Osram'ın bir ürünü olarak, LUMILUX ailesinden tutarlı performans ve dayanıklılık bekleyebilirsiniz.

Toplam 32.000 adet mevcut miktarla, toptan siparişleri verimli bir şekilde ele alacak donanıma sahibiz. İster büyük ölçekli kurulumlar ister devam eden bakım ihtiyaçları için stok yapıyor olun, envanterimiz gereksinimlerinizi karşılamaya hazırdır.

Tahmini teslimat süresi, çoğu Avrupa ülkesi için genellikle 1 haftadır, ancak bu değişebilir. Bulunduğunuz yerin özel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış sorunsuz ve uygun bir teslimat süreci sağlamayı amaçlıyoruz.

Ödeme seçenekleriyle ilgili her türlü sorunuz için ekibimiz size yardımcı olmaya hazırdır. Aradığınız kaliteli aydınlatma çözümlerine odaklanabilmenizi sağlamak için işlem sürecini mümkün olduğunca sorunsuz hale getirmeye çalışıyoruz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.