FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Değerli ilgililer,

Burada bizimle farklı yönlerde çalışma şansınız var. Temas yoluyla size çok çeşitli ürünler sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Sunduklarımız:
- lambalar ve ışıklar
- mobilya
- bahçe
- aksesuarlar

Almanya'da çok büyük bir mail order şirketi ile yakın çalışıyoruz ve yıllardır yurt dışında ve yurt içinde ihracat yapıyoruz.

Lambalarımız ve ışıklar serimizde aşağıdaki ürün markalarına sahibiz:
Steinhauer, Globo, Paulmann, Astro, Parlak, Eglo, Fischer & Honsel, Kare Tasarım, Leuchten Direkt, Näve vb. 90'dan fazla farklı üretici ile şirket içi ve diğer birçok üretici.

Mobilya yelpazemizde aşağıdaki ürünler bulunmaktadır:
Kanepeler ve Kanepeler, oturma odası masaları, koltuklar, çekmeceli dolaplar, yan dolaplar, oturma odası dolapları, TV mobilyaları, duvar üniteleri, döşemeli tabureler, döşemeli banklar, tabureler, dolaplar, yataklar, minderler, latalı çerçeveler, çekyatlar, yatak sandıkları, tuvalet masaları, yemek masaları, yemek grupları, raflar, servis dolapları, yemek masaları Yemek odası sandalyeleri, banyo mobilya takımları, banyo dolapları, banyo rafları, lavabolar, banyo aksesuarları, gardırop takımları, gardırop dolapları, gardırop panelleri, aynalar, elbise rafları, mutfak üniteleri, mutfak dolapları, mutfak büfeleri, mutfak rafları, mutfak masaları, mutfak sandalyeleri, mutfak tezgahları, bar masaları, bar tabureleri, ofis masaları, bar dolapları, bar dolapları , Ofis rafları, ofis dolapları, sekreterler, yan duvarlar, ofis mobilya takımları, masa lambaları, çocuk odaları, çocuk odaları, bebek odaları, halılar, bahçe mobilya takımları, salon mobilya takımları, balkon mobilya takımları, bahçe kanepeleri, bahçe masaları, bahçe sandalyeleri, bahçe bankları, bahçe şezlongları ve çok daha fazlası.

Yurtiçinde ve yurtdışında ajan göndererek teslimat sunuyoruz. Malları toplamak için aşina olduğunuz nakliye acentesini de görevlendirebilirsiniz.

Ürünler, müşteri tarafından iade edilen kontrol edilmemiş iadelerdir.
Deneyimlerimize göre, bu çoğunlukla yeni ve iyi öğelerdir. Yurtdışına mal talebimiz çok yüksek.

Avrupa ülkesindeki satışlarla ilgili olarak lütfen bizimle iletişime geçin. Zaten birkaç ülke ile çalıştığımızdan, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Misafirimiz olun, MASC mağazamızdaki malları da inceleyebilirsiniz.


Ek
Dosya indir kopie-von-ladeliste-lieferschein-26082022-home24-koln-masc-store.xlsx


Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.