WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

VIROXAN kullanıma hazır, hızlı etkili eller ve yüzey dezenfektandır. % 80 Alkol bazlı Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen formül hidrojen peroksit, cilt bakımı ve yumuşatıcı katkılar içerir. Bakterilerin, sporların, virüslerin% 99,9'unu öldürür.
Hastanelerde, kliniklerde, sağlık merkezlerinde, bakım evlerinde, sosyal merkezlerde, fizyoterapi, dövme salonlarında, okul öncesi ve okul eğitim kurumlarında, spor merkezlerinde ve ayrıca konut ve halka açık yerlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
VIROXAN cerrahi el ovma ve yüzey dezenfeksiyonu için tüm gereksinimleri karşılar.

Kullanımı:

El ve cilt dezenfeksiyonu:
Ellere veya cilde eşit şekilde püskürtün, cilde sürün. Her el için 4-5 sprey. Kurumasını bekleyin. Virüs riski durumunda başvuru prosedürü tekrarlanabilir. Yağ bezleri açısından zengin ciltler için dezenfeksiyon süresi 5 dak.

Yüzey dezenfeksiyonu:
Dezenfekte edilecek yüzeylere ve nesnelere eşit olarak püskürtün. Ürünün kurumasını bekleyin. Gerektiğinde tedavi edin, 1 metrekare başına 50-100 püskürtme.
MidoSan Q GEL Yüksek alkol konsantrasyonunun (% 72 v / v), dördüncül amonyum tuzlarının bir kombinasyonu ile arttırılan yerleşik el florasında etkili olduğu bulunmuştur.

Kullanmanın faydaları:
- Hızlı pozlama (15-30 sn)
- Geniş spektrumlu antiseptik etki
- Mükemmel cilt uyumluluğu

Bileşim% 80 alkol (etanol), gliserin% 1.45, Hidrojen peroksit% 0.50 içerir



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.